zoki-pan 2 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Neki ga zovu GIMKANA, neki spretna voznja,neki (kao kod nas) CASKOBAJK...jedni kazu jeste sport,drugi kazu zezanje. Neznam ni sam sta je,ali je (bar za mene)intersantno Do prosle godine se kod nas ' bodovalo' za drzavni sampionat.. dali postoi u Srbiji takav sampionat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, jel to ti motas Goldwinga? :o Svaka cast u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Januar 1, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja malo vezbala.... :D HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Sladak moped :o Kako ga Zoki mota, ne bi mu covek dao ni 400kg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6682 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Cujte, a da li se u svetu ovo praktikuje kao neka "ozbiljna" disciplina. Po meni, to je ono pravo, ne brzina nego umesnost i vladanje motorom, nesto poput trijala, samo ne po dzombama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6682 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A za Zokija, nemam reci, savrsen spoj coveka i masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Cujte, a da li se u svetu ovo praktikuje kao neka "ozbiljna" disciplina. Po meni, to je ono pravo, ne brzina nego umesnost i vladanje motorom, nesto poput trijala, samo ne po dzombama. ---------------------------------------------------------------------------------------- Toooo, prijatelju....ti si moja krvna grupa, po meni to je ono pravo..... Dal cu u/iz krivine da udzem ili izadzem sa 180 ili 200,nije mi tako bitno,a uz to i rizikujem da slomim glavu.. :o NE-hvala, ovako je rizik samo malo slomiti motor,sto i nije nesto za zadovoljstvo koje dobijem na tom takmichenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6682 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo se plasim, kad bi se tako nesto kod nas /i vas/ organizovalo, da bi bilo jako malo onih koji bi se usudili da pokazu svoju /ne/umesnost. Gas, gas, a gume celave samo po sredini ?? . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan I tu si u pravu,prijatelju..kod nas je vec bio takav shampionat u 6 klase,nekoliko godina unazad. Stvarno se ljudi plase svog neumeca da vladaju motorom,i uvek je bilo opravdanje:' NECU ja to da vozim' ' Eeee onaj je brzi od mene,zasto ja da se takmicim' i t.d. Ja sam sa moima iz kluba pokusavao da organizujem treninge na parkingu kod nas,ali jos na treningu se napravi selekcija,i na takmicenje se ne ide. Bolje mu je da se slika sa motorom i ode od kafica do kafica da ga gledaju cure.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6682 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Cuj, daleko smo, a tako blizu /fizicki/ , ali mislim da bi bilo dobro da pokusamo da organizujemo nesto poput skole spretne voznje. Znaci, potraziti pomoc od ozbiljnih instruktora, iz policije i vojske, siguran sam da tamo ima kvalitetnih ljudi. O tome da dovedemo nekog od onih japanskih instruktora, mozemo samo da sanjamo. Najbolje je to sto za citavu obuku ne treba kompletna pista, samo neki poveci parking i stotinjak cunjeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovde se sve vidi Zoki svaka cast i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Januar 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Zoki, vozis taj kamion ko trotinet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam za A kategoriju sam polagao na VFR-u, motoru koga početniku nije baš lako iskontrolisati na poligonu. Prestao sam da kukam i nastavio da se uvežbavam posle motivacije ovim klipom: Primetio sam da je promenjen korman, inače je motorče vfr. Učenje brze i spore precizne vožnje, manevrisanja, je zaista neophodno, a sama ideja o školi je na mestu. Verujem da bi to spasilo veliki broj motora od farbanja, a zadovoljstvo i upotrebljivost koje dobra tehnika vožnje nosi sa sobom zaista ne treba pominjati. Najteže je učiti putem pokušaja i promašaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 13, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovoj voznji....kako balansira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 13, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovoj voznji....kako balansira... Ja bi ovde zalutao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 14, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vestina :o Vezba cuda cini . Ja sam prosle godine seo prvi put u zivotu na motor, i bio sam mnogo nesiguran . Medjutim posle nekog vremena i 5000km predjenih, primetio sam prilican napredak . Svakim prevezenim km sve vise napredujem i tehnika je sve bolja, ali ono sto me odusevljava je da stalno provaljujem neke nove sitnice i to je ono zbog cega mi osmeh ne silazi sa lica kad sam na motoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, o takvom sam takmicenju govorio... to je ono pravo(bar za mene) svidza mi se sto je staza dugacka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan fin snimak. Razmišljam sada o tome da je, u slučaju spretnog jahanja motora ovog tipa, smisleno vežbati samo sa dooobrim crash barovima. Bez njih bi trebalo spremiti se na nemale troškove krpljenja. Na kraju ovog filmića je i nekoliko padova, gde možete videti kako su barovi odradili posao. Sad gledam kako su ih odlično projektovali, dobijam ideju da tako nešto zabodem u motor, imam debelu želju da se malo lomatam po poligonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan sve sve al GW, mota ga lik ko biciklu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma i lakse od bajsa, ko da je rodjen na GW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije potrebno puno love da se ovako nesto organizuje, moze uz neku postojecu, trku ili nezavisno. Sigurnoda bi moglo da se ukljuci u "skolu dobre voznje"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...