JakiGSA 12 Napisano Avgust 28, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri! Posto planiram neki put sa wajfuljom do Turske, takodjer gledam i neku komunikaciju da ubacim. Do sada sam sam koristio SRC za C3 i nije dugo izdrzala, oko 4 godine, ofucala se i baterija oslabila, prestala sa radom, crkla skroz. Prije toga sam imao Cardo, ne sjecam se koju i bila je ok, sa raznoraznim zajebancijama pri spajanju. Sad gledam da pazarim gore navedenu, Cardo Freecom 2X duo i cijena joj je 360 eurica preko Louis-a. Zanima me da li netko ima doticnu i kako je zadovoljan, kvaliteta izrade, kvaliteta zvuka, ease of use, radio itd? Bilo kakva informacija je dobrodosla. Hvala and keep riding. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Avgust 29, 2022 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi, koristim doticnu komunikaciju u: - sadejsdvom sa suvozacem, odlicna i jednostavna - muzika radio/ play, odvojeno ili zajedno, odlicna i jednostavna - telefonska komunikacija, odlicna i jednostavna - trajanje baterije zavisi od koriscenja: solo, muzika i tel. moze i par dana duo, sa celodnevnom komunikacijom + muzika, moze da izgura dan - punjenje veoma zadovoljavajuca brzina, sat mahimum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JakiGSA 12 Napisano Avgust 29, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bruno, narucujem iz ovih stopa. Valjda ce radit kako si navea, drzim fige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...