Jump to content

Moto Zajednica

MK "Vatreni" iz Požarevca - Zimska moto žurka u diskoteci Pegaz - 7. februar

Recommended Posts

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Pozivamo vas na našu prvu moto žurku, koja će se održati u diskoteci "Pegaz" na požarevačkom hipodromu 7. februara 2009. godine sa početkom u 20 časova. Program ćemo vam predstaviti za koji dan, ali je termin i okvirni program već dogovoren i sigurni smo da nećete biti razočarani. Piva i devojaka će svakako biti ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ne, hipodrom je tamo gde se održavaju Ljubičevske konjičke igre, ali nije Ljubičevo. Iz pravca Beograda, isključenje ka Velikom Gradištu, pa na prvo raskrsnici, gde se levo skreće za selo Dragovac, skreneš desno za Požarevac i odmah iza buvljaka je hipodrom. Kada se ide iz centra Požarevca, ide se ka školi Vuk Karadžić, pa levo od škole u Moravsku ulicu, koja vodi ka Dragovcu. Iz pravca Velikog Gradišta, poslednja raskrsnica pre uključenja na put za Beograd, desno je Dragovac, skreće se levo. Mogu da vam pošaljem i GPS koordinate neki dan, ako kome treba ;D

Normalno Gile, javicu se. A kada se ide iz pravca Svilajnca??

To ti dođe kao iz Beograda, ako ideš preko Male Krsne, a ako ideš starim putem, preko moravskog mosta i Ljubičeva, onda kreneš levo ka Beogradu, pa pre Jugopetrlol benzinske pumpe skreneš desno ka Velikom Gradištu, pa onda opet na prvoj raskrsnici, gde se levo skreće ka selu Dragovac, ti skreneš desno ka gradu i onda pratiš sa desne strane dok ne ugledaš visoku polukružnu kapiju na kojoj piše Hipodrom.

Iz Svilajnca beše može i preko Žabara i ostalih sela. Onda ti je najjednostavnije kada prođeš Lučicu, kreneš ka Beogradu, pa onda prođeš ljubičevsku petlju, gde takođe može da se skrene ka Požarevcu, ali se ulazi u grad, nego nastaviš još pravo do prethodno navedene petlje ka Velikom Gradištu i Golubcu, ispred benzinske pumpe Jugopetrol.

Naravno, može i kroz Požarevac, onda pitaš gde je osnovna škola Vuk Karadžić ili Moravska ulica. Kada dođeš iz grada do ove škole, put levo pored škole vodi ka selu Dragovac i hipodromu. Znači, tu skreneš i voziš oko kilometar, usput se prelazi neka napuštena železnička pruga i odmah iza nje počinje imanje hipodroma, ali je kapija nešto niže.

Aaaa, tačno ste našli da tražite program kada smo ga i pripremili ;D

Elem, program će izgledati ovako:

20:00

doček bajkera (na motorima ili kolima, zavisi od vremena, kako hoćete)

uz pileća krilca na žaru i kuvanu rakiju (ako bude toplo, ići će hladna)

upoznavanje i druženje uz muziku (neće biti previše glasno da bi se čuli)

22:00

počinje relativno normalan program diskoteke (uz promenu muzike, naravno, slušaćemo rock, hard rock i tako to)

očekujemo i posetu gostiju koji nisu bajkeri, dakle devojke iz grada ;D i ostali neafirmisani ljubitelji dvotočkaša

23:30

kulturno-umetnički program (go-go plesačice) ;D

ludilo do zore

Ako smislimo neke bajkerske igre, lutriju ili nešto slično, biće i toga. Dajte ideje.

Ulaz je besplatan, naravno, kao i kuvana rakija i krilca za bajkere. Pivo, Jelen, će biti po promotivnoj ceni, naravno, točeno od pola litra.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Aaaa, tačno ste našli da tražite program kada smo ga i pripremili ;D

Pivo, Jelen, će biti po promotivnoj ceni, naravno, točeno od pola litra.

Veliki utisak gostoprimstva a i stila ostavlja ambalaza u kojoj se sluzi to pivo tj. da ne bude od plastike. Nema veze dal je flasha, chasha ili krigla, samo da nije od plastike. ;) Shto se mene tiche mozete i u porculanskim sholjama za chaj da sluzite ;D samo da na bude plastika, alergichan sam na nju >:(

A da, dolazim! Sa joh nekom bagrom iz KG-a videcemo......

Veliki utisak gostoprimstva a i stila ostavlja ambalaza u kojoj se sluzi to pivo tj. da ne bude od plastike. Nema veze dal je flasha, chasha ili krigla, samo da nije od plastike. ;) Shto se mene tiche mozete i u porculanskim sholjama za chaj da sluzite ;D samo da na bude plastika, alergichan sam na nju

Nisam siguran, to obezbeđuje diskoteka, ali ako budu plastične, za tebe ćemo nabaviti staklenu, samo se javi ;)

Nema žive svirke jer smo mlad klub i nemamo dovoljno sredstava da dovedemo kvalitetan bend, a da ostane besplatan ulaz. Smatram da za dobro raspoloženje nije neophodna živa muzika, već dobra volja i dobro društvo ;)

Loš bend bi samo mogao da pokvari ugođaj ;D

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Smatram da za dobro raspoloženje nije neophodna živa muzika, već dobra volja i dobro društvo ;)

Loš bend bi samo mogao da pokvari ugođaj ;D

Ovo je tako istina. Bolje kvalitetna muzika na ozvuchenju, nego neki propali roker da se dernja u mikrofon ko nezdrav.

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸

E pa da wam kazem nesto mogli ste da na ovom forumu raspisete par reci i da vam ja organizujem bend bajkera i mogli smo da se zezamo uz Dobru a ne losu svirku 

Daj mi jednog bubnjara i basistu i da vidis BLUES ROCK musko sviranje cepanje kako hoces. A za kako kazete mlad klub naravno da bi bila razumna cena tipa putni troskovi i bilo kakav smesta samo da je zatvoreno pa i u garazu :)

baci pogled dole

http://www.youtube.com/watch?v=50qMayRCm1A&feature=channel_page

...Vidimo se tamo samo da nas posluzi vreme

Necu ga kupiti sigruno pre aprila ... u studiu sam snimam album pa kad zavrsim i kad legnu pare xe xe xe

Prichamo se sigurno

E pa da wam kazem nesto mogli ste da na ovom forumu raspisete par reci i da vam ja organizujem bend bajkera i mogli smo da se zezamo uz Dobru a ne losu svirku 

Daj mi jednog bubnjara i basistu i da vidis BLUES ROCK musko sviranje cepanje kako hoces. A za kako kazete mlad klub naravno da bi bila razumna cena tipa putni troskovi i bilo kakav smesta samo da je zatvoreno pa i u garazu :)

Ako ti nađeš bubnjara i basistu, ja ću obezbediti smeštaj i podmiriti putne troškove ;D

Znači, tamo postoji sve što treba, ozvučenje, mikseta i te stvari, samo da se ukačite.

Uh, ajd da probam. Ovde su ti svi zauzeti kao da je zadnje ... I svi kazu sto mi nisi javio ranije, bar malo ranije bla bla.    Probacu u svakom slucaju.

Mada ja sam pre dve godine svirao u domu kulture u POzarevcu sa grupom  TWO BAGS BLUESMAN i svirao je jedan odlican basista iz POzarevca (mislim da mu je nadimak Mare) i bubnjar iz Kostolca (dejan). Pa cu probati i njih da organizujem jer oni zneju ceo moj repertoar.

Ipak će biti i žive svirke, da znate, neki bendovi iz okoline, ne znam imena, ali sam ih slušao letos u Kostolcu i znam da su dobri :) Znači, izvolite na žurku ::)

EEEE extra

A da vi sredite da ja gostujem neku pesmu na gitari, moze?

pozzzzz

A da vi sredite da ja gostujem neku pesmu na gitari, moze?

Kako da ne, samo mi se javi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja