sparco 149 Napisano Avgust 28, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evo bash neshto skrolam netom i nadjem slike suzuki nude koncepta suzukijevog koji je josh 1987 izbachen na show pred publiku ,zamislite kakve su reakcije bile tad na neshto ovakvo i zamislite da je ovo zazivjelo kladim se da bi 1300 motor imao , izvinajavm se ako topicu mjesto nije oivdje neka moderatori prebace gfdje treba http://www.negatendo.net/kmc/en_us_suzuki.htm http://www.sportbikez.net/picture/985 i ovaj g-stridwer je mocan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dubaibike 0 Napisano Avgust 28, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan iskreno se nadam da ovakav dizajn motora nikad nece zaziveti :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 28, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ne znam el oce al ako zazivi znam da je nuda moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 28, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Secam se da u taj vreme, citao sam u nemacki Motorradu. Ako se dobro secam, hteli su da stavjaju motor od gsx-r 1100. U koncept motor vec koristili su puno keramike, a ceo ram od titanium. I jos bio je puno novo, samo vec ne secam. Secam se jos, kad video sam, odmah odneo sam kod prijatelja, da me prevodi rec na rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 28, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzikija e seljaku jedan btw imam sliku od ovoga iz onih turbo zvaka ako ih se iko sjeca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 29, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Bogte, kakav svemirski dizajn...... Ali po meni je lepsa Handa Xaxis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Avgust 30, 2006 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan vozim suzu ali ovo mi je nekako deciji dizajn, kao igracka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Avgust 30, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Too much tehnike i za owo wreme wreme,a za ono i da ne prichamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 31, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ovo je definitivno moralo izazvat strah onda brm brm preopasno dobar motor jedini r na kojem bi moja guzica koji krug provrcela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...