Purec92 19 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan E setio sam se Na njemu su nacrtani autic, motor i kamiJon Mozda to nesto znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos kupio Einhell-ov punjac. Bio na nekom snizenju za 1500 dindzi. Nisam ga jos isprobao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Cccc,crni Einhell,zadnjih 20 godina nisu promenili dizajn ovog punjaca,moj cale ima jedan koji je vec u raspad stanju i isto ovako izgleda sem sto su slova bela,mada mislim da je i kvalitetniji cim traje 20 godina i tezak je ko manji akumulator,nemam puno poverenja u ove novije! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan To sto kazes da nemas poverenja u ove novije punjace znaci da radije vozis motor i auto koji su stari 20 god jer u njih imas vise poverenja ? Sat koji nosis na ruci je verovatno isto star 20-tak godina jer je verovatno kvalitetniji od ovih novih itd. Znaš i sam da ne misliš tako kako si napisao. To su na zalost uobicajene stvari kod nas u zemlji, ljudi su se domogli nečeg na težak način i ostaju tome verni (sve dok ne bude para za nešto novije i bolje). Svi smo svesni da su nove stvari prilagodjenije ljudima za lakšu i jednostavniju upotrebu, da bolje obavljaju svoj posao, povoljnije su i samim tim je lakše doći do njih, itd, itd . . . EINHEL-ov punjač gore na slici je pre 20 god koštao par stotina maraka, danas košta samo 20, ali je na žalost i tehnika u njemu iz 80-tih godina. Težak je kao jedan omanji akumulator zato što u sebi ima klasičan trafo sa namotajima i jezgrom . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano Decembar 27, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tada ih nisu pravili kinezi, danas ne mozes nista da kupis da budes siguran u kvalitet jer smo se pretvorili u potrosacko drustvo i bitan je samo obrt kapitala, a ne kvalitet izrade. Zato i ja imam vise poverenja u starije stvari sto se tice tehnicke robe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo za informaciju, MERCEDES BENZ proizvodi 30% delova za svoje putničke automobile u Kini. BMW MOTORRAD SPARTE (BMW motori) se sad vec uglavnom proizvode na Taiwanu u KYMCO fabrici, a samo još delom u Berlinu. I u Kini postoje proizvodni pogoni extra klase, nemoj kupovati jeftinu kinesku robu pa samim tim neces imati problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se otvorih za ctek xs800.za cirka 55evrica plus post express.Kad je bal nek je s muziku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano Decembar 27, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo za informaciju, MERCEDES BENZ proizvodi 30% delova za svoje putničke automobile u Kini. BMW MOTORRAD SPARTE (BMW motori) se sad vec uglavnom proizvode na Taiwanu u KYMCO fabrici, a samo još delom u Berlinu. I u Kini postoje proizvodni pogoni extra klase, nemoj kupovati jeftinu kinesku robu pa samim tim neces imati problema. Naravno, u pravu si, samo sto ta extra klasa zavrsava na zapadu i preko okeana, a kod nas se uvozi extra jeftina roba sa napucanom marzom, pa nas i ne izadje mnogo jeftina, a nekvalitetna je svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan To sto kazes da nemas poverenja u ove novije punjace znaci da radije vozis motor i auto koji su stari 20 god jer u njih imas vise poverenja ? Sat koji nosis na ruci je verovatno isto star 20-tak godina jer je verovatno kvalitetniji od ovih novih itd. Znaš i sam da ne misliš tako kako si napisao. To su na zalost uobicajene stvari kod nas u zemlji, ljudi su se domogli nečeg na težak način i ostaju tome verni (sve dok ne bude para za nešto novije i bolje). Svi smo svesni da su nove stvari prilagodjenije ljudima za lakšu i jednostavniju upotrebu, da bolje obavljaju svoj posao, povoljnije su i samim tim je lakše doći do njih, itd, itd . . . EINHEL-ov punjač gore na slici je pre 20 god koštao par stotina maraka, danas košta samo 20, ali je na žalost i tehnika u njemu iz 80-tih godina. Težak je kao jedan omanji akumulator zato što u sebi ima klasičan trafo sa namotajima i jezgrom . . . NE,to ne znaci da imam poverenja iskljucivo u 20 godina stara vozila,imam poverenja u svoju Hondu koja je eto slucajno bas toliko nesto stara ali auto vozim 7 godina star i nemam primedbi,pravili ga Nemci a NE Kinezi! NE nosim sat na ruci,a i da nosim verovatno bih pojurio neki stariji,moj cale je imao Seiko mislim,to je bio sat,doduse kostao je ohoho,ali i dan danas verujem da bi bolje sluzio,cak i od nekih izvikanijih marki tipa Fossil i sl. a o Kineskim sranjima da ne pricamo,i imao je slicne funkcije kao i ovi danas,bas me dobro podseti da ga potrazim negde po kuci! DA,bas tako mislim kako sam napisao,zasto izigravas gataru,kako mozes da ZNAS da ne mislim tako kad lepo licno napisah svoje misljenje!? NE,nisam se teskom mukom domogao doticnog punjaca,niti je moj cale,nije nam zato drag jer nismo odvajali od usta za njega pobogu,nego sto je pouzdan i radi vec toliko i radice jos toliko,a moj stric je vec SAHRANIO dva punjaca proizvedena u zadnjih 4-5 godina,naravno nijedan nije bio preko 50 franaka! Tezak je zato sto su korisceni kvalitetni materijali u masivnim kolicinama,bez nekih sitnih tranzistorcica i gluposti koje pregore cim malo skoci napon (sto nas Eldis normalno radi redovno,zagarantovan napon od 200-360V) ili se duze ostave da pune,pa neka je u mom tehnika iz 80-ih ali vazna mi je POUZDANOST,jedino od kompa trazim da je moderan,i TV-a koji uzeh juce,ostalo me ne zanima kako je,samo da radi POUZDANO!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi ovako, ja sam ovog Einhell-a kupio da imam za ne daj boze! Meni je na motoru jos uvek fabricki akumulator i pali k'o mina! E sad, nek meni ovaj Einhell radi makar 1 godinu ja sam happy! Bacicu ovaj, kupicu drugi i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nije vazno gde se nesto pravi , vec je vazna kontrola kvaliteta proizvodnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...