Jump to content

Moto Zajednica

Savet oko cene?

Recommended Posts

• U prolazu, 77 postova

Nudi mi se Kawa gpz500s, '89 godiste. Farbana prosle godine, i lepo upicanjena, presla ja mislim oko 45000km; vozi je moj drugar i kaze da nema nekih ulaganja u nju. Koliko sam laicki video, gume su solidne...Sve ostalo...??? Cena je za mene 1400evra. Sta mislite? Hvala!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

imas u podforumu prodaja nekoliko motora, na tom mestu imas GPZ600, mislim to godiste za 100 eura manje ali treba nekakvo farbanje. U sustini, ni 300 eura (ako ih imas na raspolaganju) gore ili dole nece biti nista strasno ako budes srecan sa tim motorom, koji god da uzmes. Prilikom izbora nastoj da se rukovodis svojim subjektivnim osecajem a kada se odlucis za nesto, onda majstora pa da cujes i objektivno misljenje. Samo tako neces baciti pare a da necega ima i jeftinije i povoljnije, pa to je neminovnost, nemoj previse obracati paznju. Ponekad startna usteda od 100-200 eura moze da donese glavobolju koju bi rado platio i 500 ali onda je vec kasno, glavobolja je tu, u dvoristu, garazi, ispred zgrade...

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Traži ti lepo tom baji listing šta je sve radio na motoru. Posle te kilometraže trebalo bi da je uloženo dosta stvari na motoru.

Kawa to godište i te kubikaže ume da zada glavobolje ako nešto krene naopako, mada su te matore kawe dosta kvalitetno uradjenje, za razliku od ovih novih.

Na prvi pogled sve stoji na mestu i savršeno izgleda, ali zamor materijala uslovljava da promena naèina vožnje (vlasnika) uzrokuje niz kvarova koji su neminiovni za motor tog godišta i predjenih kilometara.

Cena mi deluje drugarski, korektno...

Ja lièno volim i ako mi je motor star, bude sveden na fabrièko stanje, a to ume i da košta. Iritira me svaki neprijatan zvuk na motoru, i oseæaj da vozim nešto što nije u štimu.

Gume i farba su najmanji problem...

Nema veze koje je boje maèka, ako lovi miševe!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja