Jump to content

Moto Zajednica

01.02.03.sept. MC White Angels-Paracin

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova

Evo i ovaj skup je istog datuma kao i skup u Smederevskoj Palanci...

E sad kad pogledate kartu srbije vidite koliko su blizu ova dva grada... I shvatite zasto MAS ima pravo kad kaze da je regionalni razvoj skupova i uopste svega vezanog za motore znacajan... Ja razumem da neko poklopi datum tipa vojvodina-centralana srnija ili vojvodina juzna srbija al da se poklope datumi skupova u gradovima koji su ovako blizu to stvarno nikad necu razumeti...

I sad iz mog ugla (ugao obicnog ljubitelja motora)... Sta ja da radim??? idao bi na oba a to je ne moguce... Znaci totalno los datum od strane ljudi iz Paracinskog kluba :(((

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

zato sto je to samo jurcanje od skupa do skupa, nema objektivno prilike da se uziva ni na jednom od njih. Naravno da je izuzetno bitna regija kada je podudaranje datuma u pitanju, veci klubovi se dele cesto pa jedni odlaze ovde a neki onde ali da se uradi ovako nesto, tuzno je u najmanju ruku ako se ima u vidu da se sve to dobrim planiranjem moze prevazici.

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Ne vidim u cemu je problem ... to sto se blizu odrzavaju dva skupa je cak i prednost , jer se mogu posetiti oba u istom danu !

A na dupliranje skupova se moramo navici iz prostog razloga sto je nasa moto scena u nagloj ekspanziji . Sve je vise motorista i bice sve vise i moto klubova koji zele da organizuju skup , a termina je malo... :wink:

Pozdrav,

nije problem u ekspanziji moto kulture i podudarnosti skupova kao posledicom te ekspanzije i manjka termina. Problem lezi u nevodjenju racuna koji se skupovi sa kojima podudaraju. Naime, mnogima iz raznoraznih razloga nije eventualno zgodno ici u Vojvodinu na motoskup ali to samo podrazumeva da se istovremeno valja odrzati i skup u Vojvodini i u centralnoj Srbiji recimo. Time se daje sansa svima da izaberu geografski koji ce skup posetiti jer u slucaju da se dva skupa istog vikenda odrzavaju, npr., u Vojvodini, svi iz juzne Srbije ce najverovatnije biti prikraceni za taj vikend sem ako nije u pitanju sam pocetak sezone skupova pa se da racunati na par entuzijasta koji bi i na Mesec posli posle zimske apstinencije od voznje.

Slicno tome, u MAS-u se mora voditi racuna da se geografski ne podudaraju ni skupovi juznije jer ime Vojvodjani recimo ostaju prikraceni za neki od moto dogadjaja a nije valjda cilj da svako mesto ili krivina imaju svoj skup pomodarstva radi, pa makar i na silu, te da se gadjaju mesta u centralnoj Srbiji na manje do 100 kilometara udaljenosti dok ostatak motopopulacije koji je previse udaljen, ostane prikracen za tako nesto. Sasvim je druga stvar kada se istog dana odrzava skup u Sapcu i skup u Jagodini pa se ne mogu odluciti (ali ovo je izgleda trajno poklapanje jer su u pitanju memorijalni datumi) ali tu se ne moze nista a opet je pokriven najveci prostor drzave u kilometrima udaljenosti koji je pred onima koji bi dosli na skup.

• U prolazu, 7 postova
Pozdrav' date='

nije problem u ekspanziji moto kulture i podudarnosti skupova kao posledicom te ekspanzije i manjka termina. Problem lezi u nevodjenju racuna koji se skupovi sa kojima podudaraju. Naime, mnogima iz raznoraznih razloga nije eventualno zgodno ici u Vojvodinu na motoskup ali to samo podrazumeva da se istovremeno valja odrzati i skup u Vojvodini i u centralnoj Srbiji recimo. Time se daje sansa svima da izaberu geografski koji ce skup posetiti jer u slucaju da se dva skupa istog vikenda odrzavaju, npr., u Vojvodini, svi iz juzne Srbije ce najverovatnije biti prikraceni za taj vikend sem ako nije u pitanju sam pocetak sezone skupova pa se da racunati na par entuzijasta koji bi i na Mesec posli posle zimske apstinencije od voznje.

Slicno tome, u MAS-u se mora voditi racuna da se geografski ne podudaraju ni skupovi juznije jer ime Vojvodjani recimo ostaju prikraceni za neki od moto dogadjaja a nije valjda cilj da svako mesto ili krivina imaju svoj skup pomodarstva radi, pa makar i na silu, te da se gadjaju mesta u centralnoj Srbiji na manje do 100 kilometara udaljenosti dok ostatak motopopulacije koji je previse udaljen, ostane prikracen za tako nesto. Sasvim je druga stvar kada se istog dana odrzava skup u Sapcu i skup u Jagodini pa se ne mogu odluciti (ali ovo je izgleda trajno poklapanje jer su u pitanju memorijalni datumi) ali tu se ne moze nista a opet je pokriven najveci prostor drzave u kilometrima udaljenosti koji je pred onima koji bi dosli na skup.[/quote']

Ja se potpuno slazem sa ovim al moram da dodam da postoje i drugi razlozi zasto se neko odluci za skup koji mu je blizi a mozda "slabiji"...

A to su recimo pare... :) A i zavisi koliko je mu je mashina spremna za duzi put... A sto se tice toga da "trckam" ok skupa do skupa tj. iz Paracina u Smed.Palanku samo zato sto su blizu... Pa defile je verovatno istog dana i u isto vreme... Tako da nema sanse da odem na oba defile-a... A onaj ko ide da kampuje recimo... sta on treba da radi da dodje u petak na jedan skup pa u subotu da pakuje sator i kampuje na drugi skup... Mislim to je cim a na skup se ide valjda da se covek opusti i provede... :)

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

Pirat_

Tako da nema sanse da odem na oba defile-a... A onaj ko ide da kampuje recimo... sta on treba da radi da dodje u petak na jedan skup pa u subotu da pakuje sator i kampuje na drugi skup... Mislim to je cim a na skup se ide valjda da se covek opusti i provede.

USE THE FORCE LUKE :D

ILI

USE THE FORK HOMER :D

Pozdrav,

Ja idem :redflag:

ah, zasto li sam ovo vec znao?

Naravno, ukoliko skines blokadu, racunam da ces stici i u Sutomore, jelte :lol:

Salim se ali provedi se i za nas jer po svoj prilici necemo vise nigde ici sem beogradskog vasara na Huji.

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600
Pozdrav' date='

ah, zasto li sam ovo vec znao?

Naravno, ukoliko skines blokadu, racunam da ces stici i u Sutomore, jelte :lol:

Salim se ali provedi se i za nas jer po svoj prilici necemo vise nigde ici sem beogradskog vasara na Huji.

Ah Sale pa ti neuputjen :lol: blokada je skinuta josh pre Chachka 8)

p.s. proveshtju se i za vas, no problem :D

Pozdrav,

auu, stvarno sam van tokova, kod mene su nastupile izvesne druge blokade ocito pa sam ostao neupucen i za tako bitne stvari za opstu bezbednost u saobracaju kao sto je Tvoja blokada :)

Uzgred, mogla bi nekda i da svirnes da Te vidimo kako "peglas" bez blokade jer paralelno vise ne mozemo da se vozimo, ta prica je gotova i razisla za barem 40-80 km/h putne brzine :wink:

a ne ja i dalje kulturno vozim u grupi ako nas ima vishe, a kad sam sama onda vetj imam svoj ritam...

Poshtujem ja sve vozache od sporijih pa i do onih brzih.

Vozitjemo se mi josh u grupi, ne brini Sale :D

NA oba???? E Mina stvarno si lik.... Svaka ti dala... ovaj svaka ti cast :)

Ma ne na oba...mada sad si mi bacio buvu ko zna :lol: ... u Paratjin sigurno, al mozda se provozam i do :shock: :P

Mina , ako ides iz Beograda u Paracin , S.Palanka ti je usput , tako da svakako mozes svratiti i na tamosnji skup... :wink:

• U prolazu, 7 postova

NA oba???? E Mina stvarno si lik.... Svaka ti dala... ovaj svaka ti cast :)

Ma ne na oba...mada sad si mi bacio buvu ko zna :lol: ... u Paratjin sigurno' date=' al mozda se provozam i do :shock: :P[/quote']

Pa ako se provozas do SP-a javi se posto cu ja biti tamo :)

• Svrati ponekad, 118 postova
Ah Sale pa ti neuputjen :blokada je skinuta josh pre Chachka

Skinuta , tacno je vozila Mina ispred mene po povratku iz Cacka i taj njojzin 600 ide

Izgleda da cu i ja biti u subotu u Paracinu , jer mi je po svemu sudeci propao plan za Sutomore... :roll:

Cesto postavljano pitanje u vezi skupova je - ko svira?... koliko znam u Paracinu bi trebalo da nastupe Cactus Jack , Sveti Gral i Beerdrinkers :gitarista:

Ja sam vetj vecheras u Paratjinu...bar bi trebalo sem ako se na drugim mestima ne zadrzim duze...a u subotu sam tamo sigurno...

Pa ako josh ko ide nek se javne slobodno :D

I tako se ja obreh u Paracinu , umesto da idem u Sutomore... :? ...No dobro , skup je bio OK , mada nesto slabije posecen zbog vec pominjanog poklapanja termina sa S.Palankom...

Tamo sretoh Sashu & Miru koji su pristigli pravo iz Guche :bubu: , naravno bio je i MarkoTLS , a cini mi se da sam video i Miku...

ajmo sad na slike :

1M72D_hpim0315ir1.th.jpg

uhhh , MT-01... bice moj kad-tad... :D

KNJkP_hpim0327yj0.th.jpg

defile nakratko zaustavljen jer je neki skuterash pao...odvezen je kolima hitne pomoci , nadam se da su lakse ozlede u pitanju...

404.jpg

streetfight u centru Paracina...

404.jpg

svirka , i to dobra...

• U prolazu, 7 postova

404.jpg

streetfight u centru Paracina...

Jebacka slika! :fcab: :pivo:

Ako je to onaj lik sto je bio i u beloj crkvi onda je CAR :) ima opasne trikove... Svaka mu cast :)

Ja sam vetj u petak bila u Paratjinu...Nije bilo mnogo motora zbog poklapanja chak 3 skupa...ali nije bilo ni loshe

Evo par slika i s moje strane...

p.s. momci na skuteru su snimali defile.Suvozach je bio okrenut tj sedeo je naopachke na motoru...U zelji da prestignu kolonu, vozach je hteo da se popne na biciklistichku stazu, i kada je udario u ivichnjak prevrnuli su se i pali.Suvozach je proshao gore...udario je glavom u asfalt i ostao u nesvesti [nisu imali opremu].Prvu pomotj su mu ukazali bajkeri, a hitna pomotj je doshla ubrzo...

ZL7Ii_imageyi4.th.jpg jJ64G_image001xy4.th.jpg PSQzW_image002gc5.th.jpg

B6Oub_image003ks0.th.jpg F4DMa_image004ce7.th.jpg Omom1_image005mn8.th.jpg

iSufr_image006ib5.th.jpg A1vY1_image007kc7.th.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja