Pirat_ 0 Napisano Avgust 27, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovaj skup je istog datuma kao i skup u Smederevskoj Palanci... E sad kad pogledate kartu srbije vidite koliko su blizu ova dva grada... I shvatite zasto MAS ima pravo kad kaze da je regionalni razvoj skupova i uopste svega vezanog za motore znacajan... Ja razumem da neko poklopi datum tipa vojvodina-centralana srnija ili vojvodina juzna srbija al da se poklope datumi skupova u gradovima koji su ovako blizu to stvarno nikad necu razumeti... I sad iz mog ugla (ugao obicnog ljubitelja motora)... Sta ja da radim??? idao bi na oba a to je ne moguce... Znaci totalno los datum od strane ljudi iz Paracinskog kluba (( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 27, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto je nemoguce kad su blizu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 27, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zato sto je to samo jurcanje od skupa do skupa, nema objektivno prilike da se uziva ni na jednom od njih. Naravno da je izuzetno bitna regija kada je podudaranje datuma u pitanju, veci klubovi se dele cesto pa jedni odlaze ovde a neki onde ali da se uradi ovako nesto, tuzno je u najmanju ruku ako se ima u vidu da se sve to dobrim planiranjem moze prevazici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 27, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan lancia88 je potpuno u pravu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirat_ 0 Napisano Avgust 27, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan i ja se slazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 27, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim u cemu je problem ... to sto se blizu odrzavaju dva skupa je cak i prednost , jer se mogu posetiti oba u istom danu ! A na dupliranje skupova se moramo navici iz prostog razloga sto je nasa moto scena u nagloj ekspanziji . Sve je vise motorista i bice sve vise i moto klubova koji zele da organizuju skup , a termina je malo... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 28, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nije problem u ekspanziji moto kulture i podudarnosti skupova kao posledicom te ekspanzije i manjka termina. Problem lezi u nevodjenju racuna koji se skupovi sa kojima podudaraju. Naime, mnogima iz raznoraznih razloga nije eventualno zgodno ici u Vojvodinu na motoskup ali to samo podrazumeva da se istovremeno valja odrzati i skup u Vojvodini i u centralnoj Srbiji recimo. Time se daje sansa svima da izaberu geografski koji ce skup posetiti jer u slucaju da se dva skupa istog vikenda odrzavaju, npr., u Vojvodini, svi iz juzne Srbije ce najverovatnije biti prikraceni za taj vikend sem ako nije u pitanju sam pocetak sezone skupova pa se da racunati na par entuzijasta koji bi i na Mesec posli posle zimske apstinencije od voznje. Slicno tome, u MAS-u se mora voditi racuna da se geografski ne podudaraju ni skupovi juznije jer ime Vojvodjani recimo ostaju prikraceni za neki od moto dogadjaja a nije valjda cilj da svako mesto ili krivina imaju svoj skup pomodarstva radi, pa makar i na silu, te da se gadjaju mesta u centralnoj Srbiji na manje do 100 kilometara udaljenosti dok ostatak motopopulacije koji je previse udaljen, ostane prikracen za tako nesto. Sasvim je druga stvar kada se istog dana odrzava skup u Sapcu i skup u Jagodini pa se ne mogu odluciti (ali ovo je izgleda trajno poklapanje jer su u pitanju memorijalni datumi) ali tu se ne moze nista a opet je pokriven najveci prostor drzave u kilometrima udaljenosti koji je pred onima koji bi dosli na skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirat_ 0 Napisano Avgust 28, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' nije problem u ekspanziji moto kulture i podudarnosti skupova kao posledicom te ekspanzije i manjka termina. Problem lezi u nevodjenju racuna koji se skupovi sa kojima podudaraju. Naime, mnogima iz raznoraznih razloga nije eventualno zgodno ici u Vojvodinu na motoskup ali to samo podrazumeva da se istovremeno valja odrzati i skup u Vojvodini i u centralnoj Srbiji recimo. Time se daje sansa svima da izaberu geografski koji ce skup posetiti jer u slucaju da se dva skupa istog vikenda odrzavaju, npr., u Vojvodini, svi iz juzne Srbije ce najverovatnije biti prikraceni za taj vikend sem ako nije u pitanju sam pocetak sezone skupova pa se da racunati na par entuzijasta koji bi i na Mesec posli posle zimske apstinencije od voznje. Slicno tome, u MAS-u se mora voditi racuna da se geografski ne podudaraju ni skupovi juznije jer ime Vojvodjani recimo ostaju prikraceni za neki od moto dogadjaja a nije valjda cilj da svako mesto ili krivina imaju svoj skup pomodarstva radi, pa makar i na silu, te da se gadjaju mesta u centralnoj Srbiji na manje do 100 kilometara udaljenosti dok ostatak motopopulacije koji je previse udaljen, ostane prikracen za tako nesto. Sasvim je druga stvar kada se istog dana odrzava skup u Sapcu i skup u Jagodini pa se ne mogu odluciti (ali ovo je izgleda trajno poklapanje jer su u pitanju memorijalni datumi) ali tu se ne moze nista a opet je pokriven najveci prostor drzave u kilometrima udaljenosti koji je pred onima koji bi dosli na skup.[/quote'] Ja se potpuno slazem sa ovim al moram da dodam da postoje i drugi razlozi zasto se neko odluci za skup koji mu je blizi a mozda "slabiji"... A to su recimo pare... A i zavisi koliko je mu je mashina spremna za duzi put... A sto se tice toga da "trckam" ok skupa do skupa tj. iz Paracina u Smed.Palanku samo zato sto su blizu... Pa defile je verovatno istog dana i u isto vreme... Tako da nema sanse da odem na oba defile-a... A onaj ko ide da kampuje recimo... sta on treba da radi da dodje u petak na jedan skup pa u subotu da pakuje sator i kampuje na drugi skup... Mislim to je cim a na skup se ide valjda da se covek opusti i provede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Avgust 28, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Pirat_ Tako da nema sanse da odem na oba defile-a... A onaj ko ide da kampuje recimo... sta on treba da radi da dodje u petak na jedan skup pa u subotu da pakuje sator i kampuje na drugi skup... Mislim to je cim a na skup se ide valjda da se covek opusti i provede. USE THE FORCE LUKE ILI USE THE FORK HOMER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 29, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 29, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ja idem :redflag: ah, zasto li sam ovo vec znao? Naravno, ukoliko skines blokadu, racunam da ces stici i u Sutomore, jelte Salim se ali provedi se i za nas jer po svoj prilici necemo vise nigde ici sem beogradskog vasara na Huji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 29, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' Ja idem :redflag: ah, zasto li sam ovo vec znao? Naravno, ukoliko skines blokadu, racunam da ces stici i u Sutomore, jelte Salim se ali provedi se i za nas jer po svoj prilici necemo vise nigde ici sem beogradskog vasara na Huji. Ah Sale pa ti neuputjen blokada je skinuta josh pre Chachka p.s. proveshtju se i za vas, no problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 29, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, auu, stvarno sam van tokova, kod mene su nastupile izvesne druge blokade ocito pa sam ostao neupucen i za tako bitne stvari za opstu bezbednost u saobracaju kao sto je Tvoja blokada Uzgred, mogla bi nekda i da svirnes da Te vidimo kako "peglas" bez blokade jer paralelno vise ne mozemo da se vozimo, ta prica je gotova i razisla za barem 40-80 km/h putne brzine :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 29, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan a ne ja i dalje kulturno vozim u grupi ako nas ima vishe, a kad sam sama onda vetj imam svoj ritam... Poshtujem ja sve vozache od sporijih pa i do onih brzih. Vozitjemo se mi josh u grupi, ne brini Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirat_ 0 Napisano Avgust 29, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem :redflag: NA oba???? E Mina stvarno si lik.... Svaka ti dala... ovaj svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 29, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem :redflag: NA oba???? E Mina stvarno si lik.... Svaka ti dala... ovaj svaka ti cast Ma ne na oba...mada sad si mi bacio buvu ko zna ... u Paratjin sigurno, al mozda se provozam i do :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 29, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Mina , ako ides iz Beograda u Paracin , S.Palanka ti je usput , tako da svakako mozes svratiti i na tamosnji skup... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirat_ 0 Napisano Avgust 30, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem :redflag: NA oba???? E Mina stvarno si lik.... Svaka ti dala... ovaj svaka ti cast Ma ne na oba...mada sad si mi bacio buvu ko zna ... u Paratjin sigurno' date=' al mozda se provozam i do :shock: [/quote'] Pa ako se provozas do SP-a javi se posto cu ja biti tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 30, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ah Sale pa ti neuputjen :blokada je skinuta josh pre Chachka Skinuta , tacno je vozila Mina ispred mene po povratku iz Cacka i taj njojzin 600 ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 30, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cu i ja biti u subotu u Paracinu , jer mi je po svemu sudeci propao plan za Sutomore... :roll: Cesto postavljano pitanje u vezi skupova je - ko svira?... koliko znam u Paracinu bi trebalo da nastupe Cactus Jack , Sveti Gral i Beerdrinkers :gitarista: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 1, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vetj vecheras u Paratjinu...bar bi trebalo sem ako se na drugim mestima ne zadrzim duze...a u subotu sam tamo sigurno... Pa ako josh ko ide nek se javne slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 2, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan I tako se ja obreh u Paracinu , umesto da idem u Sutomore... :? ...No dobro , skup je bio OK , mada nesto slabije posecen zbog vec pominjanog poklapanja termina sa S.Palankom... Tamo sretoh Sashu & Miru koji su pristigli pravo iz Guche :bubu: , naravno bio je i MarkoTLS , a cini mi se da sam video i Miku... ajmo sad na slike : uhhh , MT-01... bice moj kad-tad... defile nakratko zaustavljen jer je neki skuterash pao...odvezen je kolima hitne pomoci , nadam se da su lakse ozlede u pitanju... streetfight u centru Paracina... svirka , i to dobra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Septembar 2, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan streetfight u centru Paracina... Jebacka slika! :fcab: :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirat_ 0 Napisano Septembar 3, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pomoravlje / Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan streetfight u centru Paracina... Jebacka slika! :fcab: :pivo: Ako je to onaj lik sto je bio i u beloj crkvi onda je CAR ima opasne trikove... Svaka mu cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 4, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vetj u petak bila u Paratjinu...Nije bilo mnogo motora zbog poklapanja chak 3 skupa...ali nije bilo ni loshe Evo par slika i s moje strane... p.s. momci na skuteru su snimali defile.Suvozach je bio okrenut tj sedeo je naopachke na motoru...U zelji da prestignu kolonu, vozach je hteo da se popne na biciklistichku stazu, i kada je udario u ivichnjak prevrnuli su se i pali.Suvozach je proshao gore...udario je glavom u asfalt i ostao u nesvesti [nisu imali opremu].Prvu pomotj su mu ukazali bajkeri, a hitna pomotj je doshla ubrzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...