ssaallee 8 Napisano Avgust 27, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas u direktnoj vezi sa ovim sajtom, ali treba znati. 26.08.2006.god kod sela Lozovik,u blizini mnogo poznatije cesme,oko 23.00 doslo je do stravicnog direktnog udesa izmedju BMW-a "5" i i necega sto je nekada bio crveni karavan.Na njih je u tom momentu naleteo plavi karavan pun Roma trubaca koji su samo nekoliko trenutaka pre otisli sa slavlja koje je bilo upriliceno buducem vojniku Marku iz susednog sela Lugovcina na kojem sam ja bio prisutan.Ubrzo posto smo ispratili trubace i ja sam se sa ortakom pozdravio sa domacinima i krenuli put Kragujevca.Posle samo par stotina metara-stravican prizor-tela i delovi automobila na sve strane. Uvidjaj i zastoj saobracaja trajao je nesto manje od tri sata i rotaciona svetla koja su sve vreme bila ukljucena na vatrogasnom kamionu ispraznila su akumulator,tako da jedno dobro vreme,isti kamion nije mogao da startuje smrk da ocisti ono sto je ostalo na asvaltu. Sve u svemu-horor na drumu. Motoristi mogu i trebaju da izvuku poentu,posebno mladji, da je odstojanje izmedju njih i vozila ispred mnogo vazno, da ne bi kojim slucajem zavrsili kao ovi nesrecni trubaci! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 27, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uh!!! Karambol za medalju... Verovatno je sve planulo od kolièine alkohola u krvi sva tri vozaèa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 28, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jbt strasno!!! :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Avgust 28, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Strashno. Chuo sam za to :cry: Spokoj im dushi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...