FritzTheCat 42 Napisano Decembar 25, 2008 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Iz dosade juče skočih u export-auto (SPIDI i MARUSHIN) i overih da na letošnje cene daju popust od čitavih 30%, vredi pogledati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 25, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan gde je taj export-auto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Decembar 25, 2008 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Beograd. Golsvortijeva- kod Vukovog spomenika iz bulevara ka Kalenić pijaci. Overi ovde. Pozz! http://www.exportauto.co.yu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada su svuda popusti! Ja sam u NS obišao par radnji ali osim popusta ništa više ne nude Nema robe ni za leka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Radi li to za vikend!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Decembar 26, 2008 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Izbor im nije značajno manji nego letos. Kapiram da rade subotom, evo ti tel pa proveri 011/3088866 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6222 Napisano Decembar 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A nema cenovnika na sajtu...meni se sviđa ona X Moto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan A mogu li tamo da se kupe erou auspusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan isao sam danas u ovu prodavnicu,ima zaista fantasticnu robu,a moze i da se poruci ako nesto trenutno nema,stvarno super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan El znaq neko el je 30 posto popusta i na spidi opremu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro skapirao, a verujem da jesam daju 30% i na Marushin i na Spidi bez obzira šta kupuješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 5, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima, jer se slabo razumem... Koji klasi bi pripadale te kacige? Jesu li bolje od Nolana ili jock? Gledao sam po Louis-u i sve kacige su sarene ( za pristojne pare ). A ja bih nosio obicnu mat crnu. U prodavnici imaju, pa me zanima kvalitet te robe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima, jer se slabo razumem... Koji klasi bi pripadale te kacige? Jesu li bolje od Nolana ili jock? Gledao sam po Louis-u i sve kacige su sarene ( za pristojne pare ). A ja bih nosio obicnu mat crnu. U prodavnici imaju, pa me zanima kvalitet te robe. Rs saljem ti moj msn na pp posto imam marushin kacigu pa cu ti objasniti sve;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 5, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima, jer se slabo razumem... Koji klasi bi pripadale te kacige? Jesu li bolje od Nolana ili jock? Gledao sam po Louis-u i sve kacige su sarene ( za pristojne pare ). A ja bih nosio obicnu mat crnu. U prodavnici imaju, pa me zanima kvalitet te robe. Rs saljem ti moj msn na pp posto imam marushin kacigu pa cu ti objasniti sve;-) Extra , samo da instaliram msn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad cuo do juce da neko drzi Spidi u Beogradu,odem do doticne radnje i prijatno iznenadjenje. kako sa izborom jakni tako i sa cenama.Vrlo ozbiljna jakna iz serije GP moze da se kupi sa popustom za nekih 9.800 din.???Vise nego povoljno za Spidi.Obradovao sam sebe jednom Skarface jaknom,koju sam inace jurio po Hrvatskoj i Makedoniji za znacajno vecu sumu od 14.000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cene S P I D I opreme su snizene 40%, ni ja nisam verovao ali pravih 40%... Spidi je inace skuplja marka, doduse sa razlogom, tako da eto prilike za dobar shopping... Castrol je u ponudi, motorna ulja, 2T i 4T, sprejevi, ulja za kocnice, itd... I jeftiniji su od Motula... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Cene S P I D I opreme su snizene 40%, ni ja nisam verovao ali pravih 40%... Spidi je inace skuplja marka, doduse sa razlogom, tako da eto prilike za dobar shopping... Castrol je u ponudi, motorna ulja, 2T i 4T, sprejevi, ulja za kocnice, itd... I jeftiniji su od Motula... Sve je to ok ali popusta vise nema ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok ali popusta vise nema ;D ;D Ako je popust ukinut u poslednjih sat vremena onda si u pravu, ako ne, moja info je svezija... 8) Ili verovatno mislis na snizene cene od zimus, koje su logicno bile vracene na pocetku sezone... : Rasprodaja kompletne kolekcije je u toku, i to od juce, ja bio, a ti? ;) Mislim da ce rasprodati sav SPIDI po tim cenama, cenama mnogo manje kvalitetne moto garderobe... :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano April 14, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan A nema cenovnika na sajtu...meni se sviđa ona X Moto... Arakise svidja mi se izbor i ja je merkam neko vreme moram da vidim da li je na nekom snizenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan OK drugar prosle nedelje sam zvao nije bilo popusta.Nisam znao za novi.Nismo se lepo razumeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima popusta na kacige ili su samo jakne u igri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima popusta na kacige ili su samo jakne u igri? Mislim da su open face kacige, NAU, na popustu od 30%, i da je rasprodaja cele kolekcije... A sto se Marushina tice, ima gomila modela, a za cene ne znam... Svrati, ili pozovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima popusta na kacige ili su samo jakne u igri? Jakne su u igri, a cene su smesne za Spidi, ima koznih jakni vec od ispod 200eur... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ja lud,ali danas sam bio i spidi kozna jakna je 40.000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam u doticnoj radnji kacigu i mogu samo da kazem da od 2 radnika jedan je super usluzan a jedan niti daje popuste niti zna koje velicine ima.Ako ti preko telefona kaze da nema ono ima!!! itd itd.Sad kako se zalomi savet zovi ili idi ponovo i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...