Jump to content

Moto Zajednica

Noviteti iz Kine

Recommended Posts

• Drug član, 1007 postova

"Voge motori stižu direktno iz fabrike Loncin, koja poseduje četrdesetogodišnje iskustvo i tradiciju u proizvodnji vozila.

Loncin je osnovan 1983. u Chongqing-u, jednom od najvećih industrijskih centara u središnjoj Kini, a nakon 4 decenije možemo slobodno reći da je ovaj gigant širom sveta prepoznat kao kompanija koja proizvodi širok dijapazon proizvoda, utemeljen na inovacijama i primeni najnovijih tehonologija.

I to nije sve. Od 2005. Loncin je sklopio ugovor o proizvodnji motora za motocikle G650GS BMW Motorrad. Partnerstvo je počelo 2007. i Loncin je proizveo delove za motocikle, komponente motora i preko 35.000 kompletnih motora za BMW."

Znači BMW. :kafa:

• Sviđa mi se 2
  • Haha 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 804 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7

E to je već nešto 4200e ,a honda 7000e ,a ne ko cf 800 ima istu cenu sa transalp 750.http://www.polovniautomobili.com/motori/21373866/voge-300-rally

Sent from my RMX2202 using Tapatalk

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1210 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
E to je već nešto 4200e ,a honda 7000e ,a ne ko cf 800 ima istu cenu sa transalp 750.http://www.polovniautomobili.com/motori/21373866/voge-300-rally

Sent from my RMX2202 using Tapatalk

Meni je to kul al mi ne igra. A voge 500 mi je opet preskup. Veliki mi skok između 300 i 500, cirka 2000e. Da je 500-ka 1000e manja cena prštala bi prodaja. Ovako se treba odlučiti za nepoznat brend pored poznatog benelija a i relativno je blizu japancima u klasi.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja