Guest gasa Napisano Avgust 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan krecem se ja ulicom sa pravom prvenstva prolaza nekih 50km/h kad mi iz sporedne ulice izleti neki majmun sa skodom-CocaCola.nije cek ni stao da pita da li je sve OK, a ja sam se jedva izvukao,ugrozivsi dva pesaka!!! Malo je falilo ovo da pisem iz bolnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedan slican post u vezi zene u jugu koja je prosla na crveno...cisto da slavim 2 rodjendana... too much Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 26, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedan slican post u vezi zene u jugu koja je prosla na crveno...cisto da slavim 2 rodjendana... too much hehehe, pa jel si je stigao da joj das flajer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...