Deks93 2 Napisano Avgust 16, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Derbi Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, poz svima.Jel imao neko slican problem, da na sastavu auspuha i cilindra balavi ulje, naravno 2t masina?Spoj je na onaj glupi konus.Masina minerali...Moram napomenuti da je cilindar Airsal-ov, znaci nije fabricki, sa fabrickim ne znam da li je bilo slicnih problema, to je bivsi vlasnik menjao.Povremeno to sve operem i izbrisem ali je veci problem sto mi to ulje u voznji zavrsi na patikama, da ne pricam kako je to oprati.Ako nije adekvatno mesto nek administratori premeste post. Послато са SM-G970F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Davno bilo, moje iskustvo, prejaka mesavina ili vuce ulje od menjaca. Kod mene bilo ovo drugo. Promenio Avgust 16, 2022 član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deks93 2 Napisano Avgust 16, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Derbi Prijavi odgovor kao problematičan U menjacu ulje ne menja nivo, proveravao sam.Pravim mesavinu 3% ulje Iphone sintetika.Da li uopste treba da ima tog ulja na izduvu ili bi trebalo sve da sagori??Послато са SM-G970F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Avgust 16, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nije ga bilo. Nije u auspuhu kao cetvorotaktni ali... PS dvotaktni su osetljivi na auspuh, probaj neki originalni Promenio Avgust 16, 2022 član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...