boki.bd 169 Napisano Avgust 15, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Avgust 21, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! I dalje aktuelno, za forumaše cena 5000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16569 Napisano Avgust 21, 2022 Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu ovakvu samo crveno-crnu i koristim je negde od 2008. godine. Malo se izakala na rukavima i to je to. Veoma izdrzljiva jakna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Avgust 21, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je velika pa je to razlog prodaje, inače je skroz dobra. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjileNS 26 Napisano Avgust 26, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes mere jakne da pustis u inbox ili kazi koliko si ti kg da znam da li da u opste razmisljam o njoj ili ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Avgust 28, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes mere jakne da pustis u inbox ili kazi koliko si ti kg da znam da li da u opste razmisljam o njoj ili ne Tek sad videh poruku.. Kod mene bogami 88 kg, a visina 173.. Ako si iz NS najbolje da probas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjileNS 26 Napisano Avgust 29, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam iz NS ali sam jedno 35kg tezi tako da cu tesko uci u nju,ali hvala u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Avgust 29, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam iz NS ali sam jedno 35kg tezi tako da cu tesko uci u nju,ali hvala u svakom slucajuOho, teska kategorija Za sad je rezervisana za kolegu iz Bg, ako njemu ne odgovara mogu je poneti za ns pa je probas.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjileNS 26 Napisano Avgust 29, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bigami teska kategorija,nema sanse da udjem u nju,tako da ne vredi da probavam,da je par kila razlike pa i nekako,nema veze nek kolega pazaru,dobro njemu dobro i tebi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Septembar 5, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodata jakna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...