TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko u Novom Sadu ili okolini(evo do 100km,)Radi ili poznajeDOVOLJNO KVALIFIKOVANOG ELEKTRONICARA/ELEKTRICARA ZA MOTORCIKLE KOJI BI ZNAO DA UGRADI UREDJAJ KOJI POKAZUJE TRENUTNI STEPEN PRENOSA(UREDJAJ POSTOJI U VISE OBLIKA KOMADA I IZVEDBI) ovo je vapaj:::: ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ Ne toliko zbog mene nego zbog svih nas jel ako nema stvarno cu EMIGRIRAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima, ne moras da emigriras.Idi do Mix-a, sto drzi/drzao Holliday radio odmah pored Rout66,vrata do vrata.Ako ti on ne pomogne trazi od njega broj telefona Zo-a koji radi elektroniku i uzgred vozi motore dvadesetak godina. Pozz ??? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj Josku sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ti isto preporucio Josku sa foruma. covek sto zna sa elektronikom... pa to je cudo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ako si već kupio taj gear indicator možda ti ovo pomogne http://www.typarker.com/gear/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan A evo i ovo ako nemaš http://www.manualz.info/Manuals_pdf/SUZUKI/GSF650S_05-06_service%20manual.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze to da se kupi ja bih ugradio na Hondu VF1000F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Joske kontaktiro sam coveka,juce mi je rekao da on bas i nebi(zato sto nikada do sada nije montirao taj uredjaj i motor mi je nov pa ne bi covek da nesto bude pa da izgubim garanciju,ali sada sam video da mi je poslao mail,da mu posaljem ako imam neke Manuale ili linkove za iste)sto se tice uredjaj ima da se kupe vise modela i proizvodjaca, poslednje sto sam video je uredjaj od engleske firme evo link http://www.bikehps.com/ProductFiles/DigitalGearIndicator.html Oni su prvi kod kojih sam video da prave uredjaj po modelima motora,za moj motor trebalo bi da uzmem mod.Gi-ProSo2 SureShift_manual_engl_1.1.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da se zahvalim Abarth-u za linkove,puno hvala,jedino sto je servis manual za starijeg bandita,moj ima onaj novi agregat vodom hladjen)a ovi do 2006 su uljno vazdusno hladjeni i nesto su malo slabiji,ali u svakom slucaju puno hvala.I ti englezi su pravili i taj model prikazan na linku ,koji tip montira na Bandtita 1200S,ali bi to ustvari joski mnogo vise pomoglo,ali poslacu mu i hvala jos jedared Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...