Zo_lee 64 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znamo da se poklapamo sa Umagom ali na redovnom sastanku kluba izglasan je novi datum skupa nadam se da ce svi koji su u mogucnosti da dodju, a sto se tice kise Gojko valjda ce i nas i vas ove godine da zaobidje pa da se provedemo kako treba. Proshle godine je bash bilo gadno vreme....nadam se da se vidimo i ove godine! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE KALENDAR MOTO SKUPOVA Jedan RADNI DAN u trećoj nedelji aprila (13. - 17. april) akcija MAS-a u Beogradu. Okupljanje i uručenje protesnog pisma nadležnima u Vladi. Defile kroz Beograd. Akcija dobrovoljnog davanja krvi. 24.25.26. april MK “Ulični borci” Smederevo 01.02.03. maj MC “Srem” Sremska Mitrovica. 01.02.03. maj MK ”Stiški orlovi” Majilovac 08.09.10. maj MK “Panonski vukovi” Zrenjanin 08.09.10. maj MK “Silver Wings” – Brčko 15.16.17. MK “Warios” - Obrenovac 22.23.24. maj MK “Maratonci” Doboj 22.23.24. maj MK “Riders” Jagodina 22.23.24. maj MK “Čivija” - Šabac 29.30.31. maj MC “NS Riders” Novi Sad 05.06.07. jun MK “La moto” Lazarevac 12.13.14. jun MK “Free riders” - Smederevska Palanka 19.20.21. jun MK “Inđija 2003”, Inđija 19.20.21. jun MK “Il Paradiso” - Sarajevo 26.27.28. jun MK “Free Wheels” - Velika PLana 26.27.28. jun MC “De Wheels” - Debeljača 03.04.05. jul MK “Ere” - Užice 03.04.05. jul MK “Panter” - Apatin 03.04.05. jul MK “East Rajdrs” - Bor 10.11.12. jul MK “Midnight Riders” - Petrovac na Mlavi 17.18.19. jul MC “Kojoti” - Pančevo 24.25.26.MK MK “Vršac” - Vršac 31. jul, 01.02. avgust MK “R.I.P.” - Bela Crkva 07.08.09. avgust - MK “Highlander” – Zlatibor 07.08.09. avgust – MK “Trijumf” - Zaječar 14.15.16. avgust MK “Road Kings” – Svilajnac 14.15.16. avgust MK “Titans” – Banja Koviljača 21.22.23. avgust MC “Road Flyers” - Mužlja 29.29.30. avgust MK “Familija” Beograd SESTI TURISTICKI MOTO RELI. Se vozi krajem juna meseca planira se da se obidju gradovi koji su ucestvovali u osnivanju MAS-a pre deset godina. Tacna marsuta ce se ynati nakon Skupstine MAS-a u Pancevu 21.02.2009. Kalendar moto zurki za 2009g. Maj 16.17. MK VIMINACIJUM - Kostolac 16.17. MK SID - Sid 30.31. MK LEGIONARI VIMINACIJUMA - Kostolac Septembar 05.06. MK NS TIME - Novi Sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Na susret nije od 01.05. nego od 30.04.,tj od cetvrtka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan SESTI TURISTICKI MOTO RELI. Se vozi krajem juna meseca planira se da se obidju gradovi koji su ucestvovali u osnivanju MAS-a pre deset godina. Tacna marsuta ce se ynati nakon Skupstine MAS-a u Pancevu 21.02.2009. Ja mislim da je MAS osnovan pre 15 godina... ispo pre 15 godina na osnivackoj skupstini MAS-a u Velikoj Plani... A evo i slike osnivaca MAS-a pre 15 godina u Velikoj Plani... A danas posle 15 godina u velikoj plani to je izgledalo ovako.... SKUPSTINA MAS posle 15 godina una mestu osnivanja u Velikoj Plani.... OSNIVACI MAS-a posle 15 godina na zurci posle skupstine MAS u Velikoj Plani (Rendi i UNUCE) I MINUT CUTANJA PRE POCETKA SKUPSTINE MAS U VELIKOJ PLANI ZA SVU NASTRADALU BRACU ZA OVIH 15 GODINA OD OSNIVANJA MAS-A S`leva: kristijan, dane, UNUCE (prvi predsednik MAS-a i osnivac pre 15 godina), Novica (sadasnji predsednik MAS), Vladan, Rendi (jedan od osnivaca MAS-a)... I jos jedna interesantna slicica koju ni ja nisam video do skoro... UNUCE PRVI PREDSEDNIK MAS-a i ZMAJ...!!! PRE 15 godina Moram da napomenem da ovo nije fotomontaza i da sam u svu dokumentaciju licno imao uvid, nakon toga dokumentacija predata pravnom timu na tumacenje i pravno misljenje a nakog toga je skenirana i postavljana na net... O validnosti dokumentacije svedoce sami uvesnici i pravni tim koji je dokumentaciju analizirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam istinitost i validnost dokumenata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Cuo sam da u Sidu ima moto zurka sad za dve nedelje.Mislim da cu tad biti tamo,pa ako je to tacno da svratim. Jel zna neko nesto o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 26, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Cuo sam da u Sidu ima moto zurka sad za dve nedelje.Mislim da cu tad biti tamo,pa ako je to tacno da svratim. Jel zna neko nesto o tome? Dana 07.03.2009. MK Sid organizuje Rodjendansku Moto zurku u sali Djura Kis u Sidu.Detaljnije informacije na www.mksid.org :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Mart 1, 2009 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Cuo sam da u Sidu ima moto zurka sad za dve nedelje.Mislim da cu tad biti tamo,pa ako je to tacno da svratim. Jel zna neko nesto o tome? Dana 07.03.2009. MK Sid organizuje Rodjendansku Moto zurku u sali Djura Kis u Sidu.Detaljnije informacije na www.mksid.org :) Bice to odlicna zurka! Sviraju GNIJEV ANDJELA! Odlican Band Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iz ns-a da ide u sid na zurku? Mi bi isli al nemamo kola,ako neko hoce placamo gorivo. moj br 0642675014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE KALENDAR MOTO SKUPOVA Jedan RADNI DAN u trećoj nedelji aprila (13. - 17. april) akcija MAS-a u Beogradu. Okupljanje i uručenje protesnog pisma nadležnima u Vladi. Defile kroz Beograd. Akcija dobrovoljnog davanja krvi. 24.25.26. april MK “Ulični borci” Smederevo 01.02.03. maj MC “Srem” Sremska Mitrovica. 01.02.03. maj MK ”Stiški orlovi” Majilovac 08.09.10. maj MK “Panonski vukovi” Zrenjanin 08.09.10. maj MK “Silver Wings” – Brčko 15.16.17. MK “Warios” - Obrenovac 22.23.24. maj MK “Maratonci” Doboj 22.23.24. maj MK “Riders” Jagodina 22.23.24. maj MK “Čivija” - Šabac 29.30.31. maj MC “NS Riders” Novi Sad 05.06.07. jun MK “La moto” Lazarevac 12.13.14. jun MK “Free riders” - Smederevska Palanka 19.20.21. jun MK “Inđija 2003”, Inđija 19.20.21. jun MK “Il Paradiso” - Sarajevo 26.27.28. jun MK “Free Wheels” - Velika PLana 26.27.28. jun MC “De Wheels” - Debeljača 03.04.05. jul MK “Ere” - Užice 03.04.05. jul MK “Panter” - Apatin 03.04.05. jul MK “East Rajdrs” - Bor 10.11.12. jul MK “Midnight Riders” - Petrovac na Mlavi 17.18.19. jul MC “Kojoti” - Pančevo 24.25.26.MK MK “Vršac” - Vršac 31. jul, 01.02. avgust MK “R.I.P.” - Bela Crkva 07.08.09. avgust - MK “Highlander” – Zlatibor 07.08.09. avgust – MK “Trijumf” - Zaječar 14.15.16. avgust MK “Road Kings” – Svilajnac 14.15.16. avgust MK “Titans” – Banja Koviljača 21.22.23. avgust MC “Road Flyers” - Mužlja 29.29.30. avgust MK “Familija” Beograd SESTI TURISTICKI MOTO RELI. Se vozi krajem juna meseca planira se da se obidju gradovi koji su ucestvovali u osnivanju MAS-a pre deset godina. Tacna marsuta ce se ynati nakon Skupstine MAS-a u Pancevu 21.02.2009. Kalendar moto zurki za 2009g. Maj 16.17. MK VIMINACIJUM - Kostolac 16.17. MK SID - Sid 30.31. MK LEGIONARI VIMINACIJUMA - Kostolac Septembar 05.06. MK NS TIME - Novi Sad Jel ovo konacan spisak?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde fali KULA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ovde fali KULA! Mozda i ne fali.Postoji mogucnost da zbog finansija ne bude odrzan moto skup u Kuli.Napominjem da samo postoji mogucnost nije provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih pitao zasto ga nema na spisku i rekli su mi da skupa sigurno ima da je to greska! E sad videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da fali i Sutomore, uvek je bio na spisku susreta Mas-a. Hoce li biti uopste? A jel neko zna kada ce biti u Nisu skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih pitao zasto ga nema na spisku i rekli su mi da skupa sigurno ima da je to greska! E sad videcemo. O.K.Bilo bi lepo da ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elbas 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li biti ove godine, 18. 04. skup u Odžacima? Vidio sam na oficijelnom sajtu Riblje čorbe da sviraju na moto skupu, ali nema tog susreta na kalendaru. Ima li netko informacije o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da fali i Sutomore, uvek je bio na spisku susreta Mas-a. Hoce li biti uopste? A jel neko zna kada ce biti u Nisu skup? Nisu vise clanovi MAS-a,a kako smo se proveli proslih godina,a posebno prosle,ne znam ko ce jos da se uputi dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li biti ove godine, 18. 04. skup u Odžacima? Vidio sam na oficijelnom sajtu Riblje čorbe da sviraju na moto skupu, ali nema tog susreta na kalendaru. Ima li netko informacije o tome? Mislim da oni nemaju skup nego zurku, pa ne verujem da ce biti na kalendaru a i ko zna da li su clanovi MAS-a. U svakom slucaju bi voleo da bude, bio sam prosle godine i extra je bilo! Obavezno idem i ove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Na kalendaru nedostaje i MOTO SHOW HORGOS - 26/27.06.2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup NIS 5 , 6 , 7 jun ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Mart 12, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Srdacno vas pozivamo na 1 Moto skup u Kanjizi,organizator: MC.FANATIC RIDERS-KANJIZA 06.06.-07.06.2009. Lokacija je pored obale Tise na strandu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Srdacno vas pozivamo na 1 Moto skup u Kanjizi,organizator: MC.FANATIC RIDERS-KANJIZA 06.06.-06.07.2009. Lokacija je pored obale Tise na strandu! Mjesec dana ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAND X-AC/DC TRIBUTE BAND 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 2.maja u Sr.Mitrovici, pa u Brckom, Sapcu... I 26.maja na stadionu JNA :-) LET THERE BE ROCK! Pozdrav svima! Billy www.myspace.com/thebandxserbia http://www.youtube.com/watch?v=0LOKzSxwvGU&hl=en&fs=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Srdacno vas pozivamo na 1 Moto skup u Kanjizi,organizator: MC.FANATIC RIDERS-KANJIZA 06.06.-06.07.2009. Lokacija je pored obale Tise na strandu! Mjesec dana ? ...ehhh,bilo bi dobro.. ) Hvala,ne bi primetio gresku! Sorry ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...