Oroku 1394 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Jel valjaju ove slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druga mnogo bolja, na prvoj ti se vidi ono kao odsjaj oko krova kuce i onog grma a to je ono sto treba da izbegnes na ovakvim fotkama. Obe su mnogo bolje od nikolanixy-ovih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan pix i dalje ne kapiram ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan pix i dalje ne kapiram ??? ??? ??? U kom programu radis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan hdr photo studio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 22, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan hdr photo studio ??? Probaj photomatx pro 3(skroz je prost).Procitaj o hdr nesto na netu.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4496 Napisano Februar 22, 2010 Advanced Member, 1988 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Skols prve dve mi se svidjaju. Zadrzala se neka prirodnost slika, tako i ja volim da ih radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 23, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Skols prve dve mi se svidjaju. Zadrzala se neka prirodnost slika, tako i ja volim da ih radim Meni se svidjaju,a i mnogima,mada (licno) mislim da su malo tamnije..al` ako se svidja vecini,ondaK ne diram nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Skols prve dve mi se svidjaju. Zadrzala se neka prirodnost slika, tako i ja volim da ih radim Meni se svidjaju,a i mnogima,mada (licno) mislim da su malo tamnije..al` ako se svidja vecini,ondaK ne diram nista Po mom ukusu su skroz ok.Nisu pretamne(ova moja je pretamna,mada sam fotku na papiru pravio skroz drugaciju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Februar 23, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidjaju,a i mnogima,mada (licno) mislim da su malo tamnije..al` ako se svidja vecini,ondaK ne diram nista Meni se ne svidja sto si ih zalepio jednu za drugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 9, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidjaju,a i mnogima,mada (licno) mislim da su malo tamnije..al` ako se svidja vecini,ondaK ne diram nista Meni se ne svidja sto si ih zalepio jednu za drugu Evo,sredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan evo još se učim pa svaka pomoć je dobro došla skols hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druga ti je ok a na prvoj bi mnogo bolje bilo da nema taj beli okvir oko kuce. Kao nesto sam obradio tvoju fotku da se to ne vidi ali mnogo je bolje kada ti to odmah odradis ovako sam morao da je potamnim tako da sam malo upropastio boje ali cisto da vidis kako bi izgledala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan hvala a ja baš volim taj okvir al hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan da li sam se popravio malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano April 20, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi se popravio. Koliko toliko si nasao meru. Probaj malo neku drugu temu da nadjes, izbegavaj kola, motore, ljude.... Nadji neke stare crkve, kuce, ruinirane fasade, gledaj da ne bude svuda jako sunce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan axam ok mad ja samo živim za motore i kola al napravićemo izuzetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 20, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Jesi se popravio. Koliko toliko si nasao meru. Probaj malo neku drugu temu da nadjes, izbegavaj kola, motore, ljude.... Nadji neke stare crkve, kuce, ruinirane fasade, gledaj da ne bude svuda jako sunce... Oblaci obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ova mi se svidja, kao da je iz neke igre skinuta slika, bas dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na putu kroz Cortanovce roda napravila gnezdo na banderi Obrada redynamix plus orton efect. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4496 Napisano Maj 3, 2010 Advanced Member, 1988 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Diskretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan evo malo macro mod plus malo hdr kao učim se i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne. Steta sto nemogu da okacim sliku u njenoj pravoj velicini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...