Endurac 962 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo mali prakticni savet kad saljete .exe file, reimenujte extenziju .exe. u .jpg, pa posaljite, pa kad primalac dobije, sam preimenuje opet u .exe i voilla;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog malog doprinosa zajednici u zimskim danima! Pozdrav Ovo koristim za HDR mada ne preterano, za dobru obradu dovoljan je samo i PS. Topaz adjust http://rapidshare.com/files/289514203/Topaz_Adjust_v3.4.0.rar __________________________________________________________________________________________ BW radim sa sledecim http://rapidshare.com/files/130308065/Silver.Efex.Pro.v1.0.rar __________________________________________________________________________________________ Za efekte ponekad! Alien Skin http://rapidshare.com/files/312551445/Alien_Skin_All_In_One_-_dimalive.com.rar __________________________________________________________________________________________ Recicete hvala kad bude karnevala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se cekiram posto pratim ovu temu.Pooz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Decembar 7, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Recicete hvala kad bude karnevala! Rekao bih ti hvala za ovaj alien skin, ali trazi neku sifru za instaliranje :-\ Mene zesce muce ovi programi, sreca pa imam CS3 Master Collection da mi popunjava rupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Decembar 7, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim PS4 i to portable verziju od oko 50mb raspakovano na komp ili flash 350mb. I sve radi super. Ako ti nesto ponovo ne bude radilo evo jos jedan mali doprinos www.allday.ru www.heroturko.com www.downturk.com samo se registrujes i navali Pozdrav! Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Decembar 9, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Snadjoh se konacno za redynu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Na putu za Tanti, pokrajina Cordoba, gde je vozena druga etapa Dakar 2010 (Cordoba-La Rioja). Canon PowerShot SX200 IS, f/7.1, 1/60sec., ISO 80; Photoshop CS2 i ReDynaMix Canon PowerShot SX200 IS, f/8, 1/250sec., ISO 80; Photoshop CS2 i ReDynaMix Canon PowerShot SX200 IS, f/8, 1/320sec., ISO 80; Photoshop CS2 i ReDynaMix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 5, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sa Deda Mraz akcije,okupljanje Zemunske ekipe + ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan MediaChance Dynamic Photo HDR v4.5 Retail + Portable Ovo je standalone aplikacija a ne plugin za Photoshop. Cini mi se da je bolja aplikacija nego plugin. http://uploading.com/files/YFZRA5PT/MediaChance.Dynamic.Photo.HDR.v4.5.rar.html http://uploading.com/files/IWLLRT03/MediaChance.Dynamic.PHOTO.HDR.v4.5.Portable.rar.html http://rapidshare.com/files/259821253/MediaChance.Dynamic.Photo.HDR.v4.5.rar http://rapidshare.com/files/259863459/MediaChance.Dynamic.PHOTO.HDR.v4.5.Portable.rar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Extra je program, sad sam malo cackao i ima sve sto je potrebno cak i vise od toga. Nemam sad nista od fotki na kompu sto bi posluzilo za obradu pa sam probao sa ovom i jos nekim bezveze fotkama i vidim da cu ga koristiti. Ne volim kada je ovako preterano odradjeno kao na Skolsovoj fotki, da nisu ljudi na njoj onda jos ok. Ja ga koristim skoro ne primetno samo da dodam malo taj efekat ali bez preterivanja. Ne obradjena Obradjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam i ja probavao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 8, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan I ja: Ovo je od Terazija desno, 4 km... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan novija verzija: http://rapidshare.com/files/331309078/MediaChance.Dynamic.PHOTO.HDR.v4.65.Portable.rar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 8, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja: Ovo je od Terazija desno, 4 km... Jel ovo Dunavski nasip ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 8, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo Dunavski nasip ? Tako je komšija, to je naša parohija: leva obala Dunava negde između Krnjače i Crvenke. U zimskim danima kada nema motora i bicikle, špartam sa kerom od Crvenke do Pančeva. Između nasipa i korita Dunava su profili, neverovatno bogata životinjska oaza. Ptica nema kojih nema, divlje svinje, srne, lisice, zečevi... Malobrojni intezivno rade na skrnavljenju ovog bogatstva, a ostali (većina) gledaju to kao telad i ne rade ništa. Tako se prepliću idilične slike prirode i užasni primeri ljudske bahatosti, 4 km od Terazija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 8, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Au bre komso nisam imao pojma, da se javis sledeci put kad vidis crvenu Hondu XL, to sam ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan kod mene nešto neće al trudim se i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ;)Reseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan Predobra!!! Svaka Cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nije lepo kaciti tudje fotke. Ova je cisto da se zna moja i ako je okacis onda napises da nije tvoja vec si je od negde skinuo u ovom slicaju negde sa pocetka teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se kao učim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Februar 16, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nije lepo kaciti tudje fotke. Ova je cisto da se zna moja i ako je okacis onda napises da nije tvoja vec si je od negde skinuo u ovom slicaju negde sa pocetka teme. To se nsto i meni ucinilo, ali reko ajde da cutim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan evo još se učim ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...