dudip 6 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Proka, Učiteljsko naselje.(ulica ispod toplane - 3 kule). Nema šta Proka ne zna da opravi i napravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Proka je CAR!!! Sve sto me zanima oko motora , opreme, delova...(gde, kako, zasto...) njega pitam. LEGENDA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav, Htedoh josh letos da postavim Proku u srvis .... , bilo mi je chudno jer je lik Solunac u bikerskim vodama grada i sire a niko ga nije pomenuo u Servisima ... Cool , Proka je OK , ispravio mi je vile na Vespi , vidim ima kod njega gomila motora sklopljenih , rasklopljenih , za prodaju ... Uvek spreman da procaska , gomila ljudi kod njega .. A istina je da ima toliko iskustvo da verovatno mozes rachunati da ce opraviti .. Moze da nabavi deo i iz Louisa , EBAY ... Cool lik .. LJuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ristreto 0 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada nemate resenja za problem pozovi te Proku, sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PanterA 39 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: bg Motocikl: 636 Prijavi odgovor kao problematičan gde se on nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan nazovi Proku , Malo mi je komplikovano da ti objasnjavam sem da je u Uciteljskom naselju , neznam kako se zove ulica ali iznad okretnice trole 22 chinimi se ... u svakom sluchaju garaza se nalazi iznad okretnice u Uchiteljskom naselju i na garazi pise auto lakom Yamaha ... Proka, 0112897083 0641246641 POzz Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pljevaljska ulica, ispod toplane tj. ulica ispod Ruda, Istocnih kapija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bash tako , to mu je lokacija Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Sa bulevara silazis Ustanickom, skrenes desno kod Pilenceta ides pravo do kraja pa kad naidjes na raskrsnicu ides levo. Na nekih 150m garaza sa natpisom YAMAHA i kad je lepo vreme ima bar 10 motora ispred garaze. Svakim danom je tamo od 9h-21h. jos malo pa dragstor. Proka je cudo, odrzava mi SHADOWa. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da i ja pohvlaim simpoaticnog debeljuskastog majstora plavih ociju.Otisao sam juce za drugara da pitam za cenu servisa za ST i sve mi je lepo sa osmehom objasnio i sta treba da se uradi i sta treba od materijala, taksativno mi pobrojao koliko sta kosta od materijala, rekao cenu za ruke, objasnio celi postupak ukratko sta tu ima specificno i bitno za pogledati-pregledati posto je u pitanju stara ST kod novog vlasnika, tako da me je kupio svojim prijateljskim nastupom i vise nego korektnom cenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Proka radi ono sto voli , to je cool skroz, nasao se u tome od toga zivi i uziva u tome sto radi ... Pozz Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Mart 31, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa da i ja pohvlaim simpoaticnog debeljuskastog majstora plavih ociju.Otisao sam juce za drugara da pitam za cenu servisa za ST i sve mi je lepo sa osmehom objasnio i sta treba da se uradi i sta treba od materijala, taksativno mi pobrojao koliko sta kosta od materijala, rekao cenu za ruke, objasnio celi postupak ukratko sta tu ima specificno i bitno za pogledati-pregledati posto je u pitanju stara ST kod novog vlasnika, tako da me je kupio svojim prijateljskim nastupom i vise nego korektnom cenom Ja sam taj drugar, bio sam kod Proke vise puta, ponekad mi je moja paranoja oko tek kupljenog motora budila sumnje, ali u sustini, Prokin odnos prema musteriji i poslu je vrlo korektan. O strucnosti mogu da sudim kada preguram jednu celu sezonu uz njegovo servisiranje, ali za sada sve deluje sasvim ok. Saxiju hvala na preporuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...