Jump to content

Moto Zajednica

Proka

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Beverly 350

POzdrav,

Htedoh josh letos da postavim Proku u srvis .... , bilo mi je chudno jer je lik Solunac u

bikerskim vodama grada i sire a niko ga nije pomenuo u Servisima ...

Cool , Proka je OK , ispravio mi je vile na Vespi , vidim ima kod njega gomila motora sklopljenih , rasklopljenih , za prodaju ...

Uvek spreman da procaska , gomila ljudi kod njega ..

A istina je da ima toliko iskustvo da verovatno mozes rachunati da ce opraviti ..

Moze da nabavi deo i iz Louisa , EBAY ...

Cool lik ..

LJuti

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

nazovi Proku ,

Malo mi je komplikovano da ti objasnjavam sem da je u Uciteljskom naselju , neznam kako se zove ulica ali iznad okretnice trole 22 chinimi se ...

u svakom sluchaju garaza se nalazi iznad okretnice u Uchiteljskom naselju i na garazi pise auto lakom Yamaha ...

Proka,

0112897083

0641246641

POzz

Ljuti

• Svrati ponekad, 166 postova

Sa bulevara silazis Ustanickom, skrenes desno kod Pilenceta ides pravo do kraja pa kad naidjes na raskrsnicu ides levo. Na nekih 150m garaza sa natpisom YAMAHA i kad je lepo vreme ima bar 10 motora ispred garaze.

Svakim danom je tamo od 9h-21h. jos malo pa dragstor.

Proka je cudo, odrzava mi SHADOWa. :) :)

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Pa da i ja pohvlaim simpoaticnog debeljuskastog majstora plavih ociju.Otisao sam juce za drugara da pitam za cenu servisa za ST i sve mi je lepo sa osmehom objasnio i sta treba da se uradi i sta treba od materijala, taksativno mi pobrojao koliko sta kosta od materijala, rekao cenu za ruke, objasnio celi postupak ukratko sta tu ima specificno i bitno za pogledati-pregledati posto je u pitanju stara ST kod novog vlasnika, tako da me je kupio svojim prijateljskim nastupom i vise nego korektnom cenom  :)

Da,

Proka radi ono sto voli , to je cool skroz, nasao se u tome od toga zivi i uziva u tome sto radi ...

Pozz

Ljuti

• Zainteresovan, 830 postova

Pa da i ja pohvlaim simpoaticnog debeljuskastog majstora plavih ociju.Otisao sam juce za drugara da pitam za cenu servisa za ST i sve mi je lepo sa osmehom objasnio i sta treba da se uradi i sta treba od materijala, taksativno mi pobrojao koliko sta kosta od materijala, rekao cenu za ruke, objasnio celi postupak ukratko sta tu ima specificno i bitno za pogledati-pregledati posto je u pitanju stara ST kod novog vlasnika, tako da me je kupio svojim prijateljskim nastupom i vise nego korektnom cenom  :)

Ja sam taj drugar, bio sam kod Proke vise puta, ponekad mi je moja paranoja oko tek kupljenog motora budila sumnje, ali u sustini, Prokin odnos prema musteriji  i poslu je vrlo korektan. O strucnosti mogu da sudim kada preguram jednu celu sezonu uz njegovo servisiranje, ali za sada sve deluje sasvim ok.

Saxiju hvala na preporuci.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja