sci 26 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam registrovao makinu, dodjem kuci odusevljen, stavljam tablicu, proverim usput broj motora i.....ukapiram da su mi na tehnickom ocitali jednu nulu manje!!!!??? Poludeo sam totalno. Posle 7 dana zezanja po carini, sup-u, amss, itd, upisase mi idioti cifru manje. Sad ne znam koja je procedura dalje, moram li ponovo na tehnicki ili u murioju da mi ocitaju ponovo pa da uzmem PONOVO saobracajnu koju sam danas uzeo. Kakva banda! Na kraju cu jos i da ispadnem kriv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan moj ti je savet da odes u policiju, tamo gde si registrovao motor i da im kazes u cemu je problem, ako tako ostavis sledeci tehnicki sigurno neces proci. verovatno ces morati na vestacenje da se vidi da li je broj prekucan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom zbog APN-4 morao u AMSS da idem na vestacenje, zato sto je glupaca na salteru pogrsno ukucala jedan broj u saobracajnu :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Idi na tehnièki pa im sve po spisku, ali æe ti oni uredno reæi da si ti kriv što nisi prekontrolisao nešto za šta oni primaju platu. Nije drama, dešava se, ali košta živaca, vrmena...... Mislim da je ok da odeš prvo u sup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 326 Napisano Avgust 25, 2006 jedan od DDMZ, 810 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Nije to tako strašno, meni se desilo prošle godine. Moguæe je da pogreše na tehnièkom pregledu ili u policiji. I tebi i meni je sluèaj da su pogrešili na tehn. pregledu. Ja sam prekontrolisao brojeve na saobraæajnoj kad sam je preuzimao u Ljermontovoj, (umesto da sam prekontrolisao papir sa tehnièkog pregleda još dok nisam krenuo u policiju) i video da je broj rama nepotpun. Prijavio sam gospoði na šalteru koja je uporedila broj rama iz saobraæajne sa brojem na listu za tehnièki pregled (ona je dobro uradila posao). Poslala me ponovo na tehnièki, ovi su mi preko reda upisali kompletan broj na istom tehnièkom listu i stavili peèat zbog ispravljanja. Vratio sam se u Ljermontovu i isto preko reda dao da mi ukucaju novu saobraæajnu. Dakle, nije mnogo komplikovana procedura jedino što me koštalo 2 sata i nešto nerviranja. Inaèe svakome se desi da pogreši, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ma lako se to resi,meni su u saobracajnoj gde pise BROJ MOTORA:pisali brojmotorabrojrama pa sam otisao na prepravku,u supu mi precrtali masinom i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, postupak je ovako kako je Nesa naveo, odes u Ljermontovu i tamo prijavis gresku, oni izvuku dosije i provere prema tehnickom pregledu da li je greska u kucanju saobracajne ili na ocitavanju broja, ako je prvi slucaj odmah ga resavaju prekucavanjem a u drugom slucaju ides na tehnicki pregled da ponovo ocitaju. To je otprilike to, svako odugovlacenje zahtevace jednom vestacenje u gradskom SUP-u (u 29.novembra, sad je nekog kralja, kako li...) pa stoga reaguj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Avgust 25, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi greshe shta cesh,..mom drugu dali male table za keewaya superlight (150 ccm).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Avgust 29, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam bio u 29-ti i ocitao brojeve, potom opet u amss, pa u ljermontovu gde sam naravno platio 1400 din. za tudju gresku (ponovo adm. taksu i saobracajnu), ali sam KONACNO zavrsio sa svim zezalicama. Proveravajte brojeve na tehnickom obavezno (na licu mestra)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...