pukovnik 48 Napisano Decembar 21, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi ovaj oglas ponavljam drugi put, i ne mogu da verujem da niko nema sic- sediste za Pretisa ili Max-a! ??? Treba mi kompletan sic sa onim metalnim nosacem i oprugom( moze i bez opruge). Takodje ako neko ima zadnje svetlo od navedenih NSU-a, kao i levi znak- znacku za rezervoar neka se slobodno javi na 063/669-871ili putem foruma. Ajd, hvala, valjda se sad neko javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Aj' pogledacu ja,mozda imam nesto,ako imam sediste sigurno nema onu gumu na kojoj se sedi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan E,pogledao sam za ovo,ja nemam nista,ali ima drugar.Ima sediste ali je bez gume kao sto sam i rekao,znacke ima za obe strane i i ma neku stopku,ali ona nema staklo.E pa to je to,a sad za cenu...pojma nemam.Ako ti odgovara ovo koja bi ti cifra bila ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje celog NSU-a 150 sredjen komplet fabrika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa prodajem i ja jednog 175, isto ko lutka, ali ovo sto trazim mi treba za Max-a 250 ccm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje celog NSU-a 150 sredjen komplet fabrika Koji je to NSU 150?Valjda 175? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 23, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje celog NSU-a 150 sredjen komplet fabrika Koji je to NSU 150?Valjda 175? Mislim da je ovaj od 150 - dvotaktni ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 23, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam sic od MZ-a 175, znam da nije original, al mozda bi se mogao prilagoditi, ima i fabricku kutiju za alat ispod . Ovo u prvom planu je sediste, a iza se vidi kako stoji na MZ-u. Potrebno je pretapacirati ga ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje celog NSU-a 150 sredjen komplet fabrika Koji je to NSU 150?Valjda 175? Mislim da je ovaj od 150 - dvotaktni ! Ima od 200 ccm dvotaktni NSU LUX,za 150 ne znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, Djole iz Nis mi je nasao sic,i znacke za rezervoar.Mnogo hvala Djole! Inace NSU 150 ,je NSU Prima sa tri zvezdice-skuter. Ima i 175 sa pet zvezdica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Za Primu znam,eno kod drugara jedna u dvoristu,otisao joj onaj blesavi regler,nigde ne moze da ga nadje.Ostavio mu je neki lik za popravku,pre toga nikad nije videla kisu,a kod drugara trune pod dunjom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...