sasasnob 57 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim a i citam, samo se prica o tome gde je ko bio, koliko se kilometara preslo, a niko ne pominje zene a ni devojke. Pa da vidimo koliko se kilometara preslo ove godina sa zenama odnosno devojkama, i gde smo to bili sa njima. Koliko smo ih ispostovali ove godine ? Mada kazu da nije pametno da oba roditelja budu na motoru, jer to je djavolja sprava " dva tocka, a jedan trag". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja na gotovo sve voznje idem sa svojom suprugom, a dobar deo tih voznji je i moj mladji klinac iza mene na motoru. Volim porodicne voznje, a obzirom da zajedno idemo i na motoskupove, nema razloga da ne objedinim sve to zajedno.Supruga ne voli bas da vozi nekoga iza sebe ali meni ne smeta. problem bi nastao ako bismo se uputili negde a da bas moramo stici od tacke A do tacke B za odredjeno vreme, ali kako nastojim da nikada ne dodjemo u takvu situaciju, nebitno koliko nas je u voznji, lako stanemo kad se bilo kome od nas to hoce. Ove godine smo se bas navozali svi troje, sledece godine je planirano eventualno da i mladji klinac uzjasi svoje coperce, ali videcemo hoce libas tako i biti. Ako i ne bude, to je najmanje bitno u celoj stvari, ja pricu organizujem tako da se stvari salju kolima nezavisno od naseg putovanja, dok mi nosimo iskljucivo ono sto nam usput moze zatrebati - pokoji peskir i slicno, i nezaobilazni fotoaparati/kamera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan DJAVOLJA VAROS maj 2008 MAKEDONIJA juni 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Poklon za 10 rodjendan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 21, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan sa devojkom sam samo 2 puta motorom otisao do Novog Sada. Ona tada nije ni volela motore nesto, a sada samo prica kako hoce sledece godine da ide samnom na susrete i duze voznje. uspeo sam ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sa svojom suprugom putujem svuda, retko nije u mogucnosti da krene, onda vodim junira/junuirku.Zagovornik sam voznji po sporednim putevima da bih sto vise novih predela video, a uklapam i sa moto dogadjanjima. Mnogi ce nas prepoznati, a pozdravljamo sve koje smo sretali i one koje nismo upoznali! Komsa i Gorica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...