Jump to content

Moto Zajednica

PORODICNE VOZNJE 2008

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

Kako vidim a i citam, samo se prica o tome gde je ko bio, koliko se kilometara preslo, a niko ne pominje zene a ni devojke. Pa da vidimo koliko se kilometara preslo ove godina sa zenama odnosno devojkama, i gde smo to bili sa njima. Koliko smo ih ispostovali ove godine ? Mada kazu da nije pametno da oba roditelja budu na motoru, jer to je djavolja sprava " dva tocka, a jedan trag".

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

ja na gotovo sve voznje idem sa svojom suprugom, a dobar deo tih voznji je i moj mladji klinac iza mene na motoru. Volim porodicne voznje, a obzirom da zajedno idemo i na motoskupove, nema razloga da ne objedinim sve to zajedno.Supruga ne voli bas da vozi nekoga iza sebe ali meni ne smeta. problem bi nastao ako bismo se uputili negde a da bas moramo stici od tacke A do tacke B za odredjeno vreme, ali kako nastojim da nikada ne dodjemo u takvu situaciju, nebitno koliko nas je u voznji, lako stanemo kad se bilo kome od nas to hoce.

Ove godine smo se bas navozali svi troje, sledece godine je planirano eventualno da i mladji klinac uzjasi svoje coperce, ali videcemo hoce libas tako i biti. Ako i ne bude, to je najmanje bitno u celoj stvari, ja pricu organizujem tako da se stvari salju kolima nezavisno od naseg putovanja, dok mi nosimo iskljucivo ono sto nam usput moze zatrebati - pokoji peskir i slicno, i nezaobilazni fotoaparati/kamera.

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

sa devojkom sam samo 2 puta motorom otisao do Novog Sada. Ona tada nije ni volela motore nesto, a sada samo prica kako hoce sledece godine da ide samnom na susrete i duze voznje. uspeo sam ;D!

• Drug član, 1142 postova
  • Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo

Sa svojom suprugom putujem svuda, retko nije u mogucnosti da krene, onda vodim junira/junuirku.Zagovornik sam voznji po sporednim putevima da bih sto vise novih predela video, a uklapam i sa moto dogadjanjima. Mnogi ce nas prepoznati, a pozdravljamo sve koje smo sretali i one koje nismo upoznali! Komsa i Gorica

post-4889-12879013894621_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja