Arakis 5990 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kuj će ga znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan A srecna Nova godina na tradicionalnom kineskom se pise: 新年快樂 Kako li se cita ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 26, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 定点生产摩托车的企业,公司原系一大型国有军工企业 北方話 / 官話 ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće biti, to je starokineski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan 定点生产摩托车的企业,公司原系一大型国有军工企业 北方話 / 官話 ?? Lalajko, ovo je vec mandarinski (ako sever/mandarinski...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,jel netko od vas stvarno zna kineski,ili ...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan , kako si bre naivna Veštičice ma zezamo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan Ma,znam,gsop.Arakis da nema niko pojma o kineskom,ali bi ga bilo lijepo znati... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jezik budućnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan Pa kak je krenulo svi cemo i morati nauciti kineski,ali pismo im je... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan stari se konj ne ucu jahati nek uce ovi mladji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ja bih trebao da počMem da učim, a Zlajo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan Ija isto,gospodin Arakis,trebat ce nam,sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, a ovi matori kao što je Zlaja...za njih nema nade ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, a ovi matori kao što je Zlaja...za njih nema nade ;D ;D deco...deco....kinder...kinder... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kako se na kineskom izgovara vase ime *A - ka* *B - tu* *C - mi* *D - te* *E - ku* *F - lu* *G - ji* *H - ri* *I - ki* *J - zu* *K - me* *L - ta* *M - rin* *N - to* *O -mo* *P - no* *Q - ke* *R - shi* *S - ari* *T -chi* *U - do* *V - ru* *W -mei* *X - na* *Y - fu* *Z - zi ka-shi-ka-me-ki-ari====arakis zi-ta-ka-zu-ka=======zlaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D e jesi blesav :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D e jesi blesav :D :D ku--zu-ku-ari-ki--tu-ta-ku-ari-ka-ru.......e jesi blesav ajd prevedi na kineski kad zena vice:av av av av av(ili ti laje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo ti ,pa se snadji *A - ka* *B - tu* *C - mi* *D - te* *E - ku* *F - lu* *G - ji* *H - ri* *I - ki* *J - zu* *K - me* *L - ta* *M - rin* *N - to* *O -mo* *P - no* *Q - ke* *R - shi* *S - ari* *T -chi* *U - do* *V - ru* *W -mei* *X - na* *Y - fu* *Z - zi posto ne sumnjam da si preveo...... znaci braco bajkeri kad vidite kineskinju da na maternjem jeziku vice "k..." to nije to sto mislite ===zena laje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi zezajte, ali ja prije neki dan vidio kod kineza jednog plavokosog bradonju koji prica kineski sa njima! Nisam prepoznao da li je mandarinski ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,jel netko od vas stvarno zna kineski,ili ...??? Vestichice, Znam da prevedem sa srpskog i napisem na kineski sta hoces. Isto znam da sa kineskog (napisanog) prevedem na srpski sta hoces. Problem je sto ne znam da citam kineski, niti znam ako neko prica da to napisem na kineskom. ??? Misteriju cu otkriti u sledecem broju ako ne vidis pre toga kraj u kristalnoj kugli Secate li se stripova sa (nastavice se...; kraj u sledecem broju i sl.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan xe,xw,vrrrlo zanimljivo!mozda se ovih dana malo i zaposlim pa virnem u tu svoju kuglu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,jel netko od vas stvarno zna kineski,ili ...??? Vestichice, Znam da prevedem sa srpskog i napisem na kineski sta hoces. Isto znam da sa kineskog (napisanog) prevedem na srpski sta hoces. Problem je sto ne znam da citam kineski, niti znam ako neko prica da to napisem na kineskom. ??? Misteriju cu otkriti u sledecem broju ako ne vidis pre toga kraj u kristalnoj kugli Secate li se stripova sa (nastavice se...; kraj u sledecem broju i sl.) Sledeci broj: otvori: http://translate.google.com/ Doteraj da prevodi sa srpskohrvatskog (srpskog ili hrvatskog) na kineski ili kontra pa ces da imas napisano na kineskom (ili prevedeno sa njega) sta hoces. Samo kako li se to cita... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ćemo na kraju u Kinu da pošaljemo predstavnika da nam naprave motor po našoj meri ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...