dragonfly 5 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ste braco Kinezi????Hocemo li da grumfujemo stogod ??????? ;) ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa hocemo,nego tebe nesto nije bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeb....a idem za vikend opet .ali posle slave mozemo lagano da kujemo planove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zivim za ovo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da verujem da nema komentara na ovaj klip Tail of the Dragon se zove stazica ima samo 318 zavoja na 11 miles Nesto kao avala samo mnogooooo duzeeeee breeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 17, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moj chinese kolega,mislim da je ovaj klip i njemu slicni sto se tice pomenute staze postavljan nekoliko puta na razlicitim temama pa se valjda ljudi zasitili ili bre nece da dolaze na nase chinese teme btw,mislim da u "Putovanjima" ima jedan nas clan iz Amerike koji je valjda tamo isao,nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je meni jasno .Nego gde su ljudi da nije bila neka zurkica sinoc ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 17, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da samo ja subotom radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mrki,ako budes dobar,pa te pusti zena,vodicemo te na ovakve voznje! (Golija,Gotch.....) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad pukne proleće idem i ja sa vama. Ako primate nove članove u društvo. Ionako ništa pametno ne radim,radim ali za dz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cuj nove clanove,pa ti si nas covek breeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Super,samo da dodje proleće. Da ne poveruje čovek koliko je duga zima.Kako li je onima na severu,non stop neko s.... od vremena. Mozda im je zato standard visok,nemaju šta drugo da rade,pa moraju u fabrike ;D Nego,gde su ostali,nisu valjda na Kopaonik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, jedva čekam proleće ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako njoj nije zima .Mozda zbog Pecinog ZMAJA ,a on da se otarasi ovakve ZVERI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto znam da se mom bratu vise svidjaju plavke mozemo da se menjamo ali motori ostaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Nisu BRE toliko loši ovi napi motori Vidi kako im čuče ove cice :o Hajde nek pošalje neko još koju sliku sa ribama i isključivo Kineskim motorima. Napravimo kalendar,SHAOLIN 2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 17, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan mis shaolin 2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinez 0 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki Dr 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav braco kinezi . evo i mene da kuckam s vama posle duge zimske pauze .lepa tema . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako njoj nije zima .Mozda zbog Pecinog ZMAJA ,a on da se otarasi ovakve ZVERI Pa ne moze ni da joj bude hladno pored ovakve zveri! Posto znam da se mom bratu vise svidjaju plavke mozemo da se menjamo ali motori ostaju Vazi tebra,ma mozemo i motore da menjamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kako njoj nije zima .Mozda zbog Pecinog ZMAJA ,a on da se otarasi ovakve ZVERI Pa ne moze ni da joj bude hladno pored ovakve zveri! I ja imam ovakvu zvijer pa mi posaljite djevojku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kod nas Tailova of Drafona ;D Meni je najupecatljiviji ostao put iz Novog Sada ka Fruskoj gori,nov asvalt dve,trake u jednom smeru znaci samo po gasu.. E sada ove godine planiram da odem naravno ne sam. Relaciju Majdanpek-Zajecar,ali preko Debelog Luga,Leskova,Vlaola, Brestovca,mozda sam jos koje selo zaboravio... Put je pun krivina,asvalt da kazemo dobar ali nije sjajan,vozila minimalno... Tuda sam auto uvek gazio do daske,a zamisljao se na motoru.. A i relacija Majdanpek-Pozarevac isto nije losa mada je malo veci intezitet saobracaja... U sustini samo da dodjemo do Majdanpeka pa cemo lako,na koju god stranu okrenemo krivine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kod nas Tailova of Drafona ;D Meni je najupecatljiviji ostao put iz Novog Sada ka Fruskoj gori,nov asvalt dve,trake u jednom smeru znaci samo po gasu.. Izazovniji je u suprotnom pravcu,samo pazite.Cesto radarisu na pola spusta i dole na kraju nizbrdice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 18, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Vala i ja bi isao sa vama putevima stafete mladosti ako treba i do Kumrovca ufatila me depresija od zime i zgaravica od zdranja ,posla nema ni u najavi,jedino sto nemam kinesku zver sad to ne menja stvar motor mi moze brze ali ja odbijam saradnju tako da sam totalno kompatibilan za krstarenje sa kineskom bratijom a i u znak solidarnosti ukrstio sam betu sa kineskim koferima i ruchicama ,,,naravno pa ako mogu i ja sa vama,,,ja sam spreman samo ;D jos koji dan il stepen gore! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Brate djole,ja bez tebe ne idem! I meni je muka više od zime,jedva čekam da vas što više upoznam,da krstarimo,popijemo po koju da jednostavno uživamo u vožnji motorima,daleko od briga i obaveza.Nije bitno ko koji motor vozi,bitno je da se pobegne na dan,dva,baš od ove svakodnevnice.Imam utisak da cu posle ovih voznji koje planiramo imati više volje i za žvot u kući i više volje i za sve obaveze koje mi se svakodnevno nameću. Znači,pokupiš tvog bludnog brata Oblaka koji negde spava zimski san sa nekom ribom(verujem da ima ukusa)i pičimo na proleće!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...