Dutchman 114 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a od chega moze da crkne alnaser ??? pitam poshto nemam ideju ... ja cu za vikend da idem da pogledam ovaj u obrenovcu , nadam se ... pa cu vam kazem shta mu fali , dechko kaze samo kesh , nije registrovan i pali se na gurku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ga nije terao u servis jer nije registrovan. Ja sam ga pitao koji je razlog prodaje i moze li zamena. Meni je odgovorio da mora da vrati kredit pa ga zato prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ni ja registrovao skuter pa sam presao 1000km ;D Da mi nesto crkne terao bih ga u servis, a anlaser je verovatno crkao zbog kurblanja ujutro bez sauga ili tako neke greske...Ili je jednostavno bio felerican! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dominator nece vise da se druzi s nama,prodao je motor.Kaze da samo pederi voze motore! :-[ :-\ :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Dominator nece vise da se druzi s nama,prodao je motor.Kaze da samo pederi voze motore! :-[ :-\ :'( Nije se hvalio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Dominator nece vise da se druzi s nama,prodao je motor.Kaze da samo pederi voze motore! :-[ :-\ :'( Doslo je vreme poljoprivrednih radova, vreme je da se oru njive, tako da je idealan momenat da se investira u traktor. A to za pedere je izmislio. Mislim mozda neki sto voze pederske motore, ali njih ni ne smemo da zovemo pederi ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan znachi odeeee Aj nam odaj tajnu koji traktori ulaze u konkurenciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj znachi odeeee Aj nam odaj tajnu koji traktori ulaze u konkurenciju Necu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Dominator nece vise da se druzi s nama,prodao je motor.Kaze da samo pederi voze motore! :-[ :-\ :'( Tako znači ??? Samo pederi voze motore ??? ... E pa samo pi**e ih prodaju!...U usta ga Vista Dominatore! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan O to nas Dzo oce u poljoprivrednike e pa sto ucis skolu jadan, moz da se ore i sa osnovnom! Nego samo ti gledaj da motor ne bude brz kako bi se i dalje vozio sa nama a ne da se smoris! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa s' obzirom da je naš prijatelj i nezvanični preCednik kluba gosn. Džoks prešao u višu kategoriju red je da mu se Dominator prodruži! ;D Videćemo ako bude sreće na proleće možda i ja..... Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Septembar 25, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja koji traktor kupuje, kineski ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Septembar 25, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se javim a i pofalim i ja. Danas je u moje vlasništvo prešao motor kolege Blackbite a on već zna šta dalje juri. Slike da postavljam mislim da nema potrebe jer ste taj motor gledali dosta puta već kako ide sa vama na putešestvija... Inače kako sam došao kući sa novim magaretom klinci su ga zajašili i viču kako je tata doneo novu igračku kući za njih ??? ??? ??? E pa ako dođem na red od malih napasnika eto mene međ vas..... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Aj da se javim a i pofalim i ja. Danas je u moje vlasništvo prešao motor kolege Blackbite a on već zna šta dalje juri. Slike da postavljam mislim da nema potrebe jer ste taj motor gledali dosta puta već kako ide sa vama na putešestvija... Inače kako sam došao kući sa novim magaretom klinci su ga zajašili i viču kako je tata doneo novu igračku kući za njih ??? ??? ??? E pa ako dođem na red od malih napasnika eto mene međ vas..... :D E vala neka ti je sa srećom i da te služi kao našeg Dominatora! Nadam se da se gledamo na nekom od idućih okupljanja! Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Septembar 25, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke ! I da se vozamo u cik-cak koloni i da krkamo za prepunim stolom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Aj da se javim a i pofalim i ja. Danas je u moje vlasništvo prešao motor kolege Blackbite a on već zna šta dalje juri. Slike da postavljam mislim da nema potrebe jer ste taj motor gledali dosta puta već kako ide sa vama na putešestvija... Inače kako sam došao kući sa novim magaretom klinci su ga zajašili i viču kako je tata doneo novu igračku kući za njih ??? ??? ??? E pa ako dođem na red od malih napasnika eto mene međ vas..... :D Pa gde si bre ti, mene ispsovase ovde, a ti se tek sad javljas. Citiraj Znam ja koji traktor kupuje, kineski ;D Pa kad moze Zorge, sto ne bi' i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Black,cestitam obojici! On je dobio dobar proveren motor,ti ces da se podnovis malo,i to je to. Evo,ja cu ti prvi reci da ako ti se kupuje nesto sto nije iz Kine,slobodno kupi! Mi smo mnogi presli na druge proizvodjace,opet,nije iskljuceno da cemo se opet SVI vratiti na Kineske motore,ako Kinezi pojacaju ponudu. Ovo pisem,zato sto znam kako sam se osecao kad sam prodao ZXMCO,kao neki izdajnik,tad ste me svi podrzali,eto ja te podrzavam da kupis Kineski ili ne Kineski motor,svejedno,na sta naletis.Ostajes BLACKBITE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke obojici! A dok ne kupis traktor mozes i dalje da se druzis sa nas, bez obzira na firmu istog ti si Imperator! Bar gledaj da prikljucne masine budu kineske a sve savete potrazi kod naseg druga Zorgeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Леле, па овде је опасна мењажа по форуму - само чекам да почне мењажа женски... Блек, 'е л' се планира куповина баш-баш трактора или мислиш на нешто са подигнутим блатобранима? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 26, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Aj da se javim a i pofalim i ja. Danas je u moje vlasništvo prešao motor kolege Blackbite a on već zna šta dalje juri. Slike da postavljam mislim da nema potrebe jer ste taj motor gledali dosta puta već kako ide sa vama na putešestvija... Inače kako sam došao kući sa novim magaretom klinci su ga zajašili i viču kako je tata doneo novu igračku kući za njih ??? ??? ??? E pa ako dođem na red od malih napasnika eto mene međ vas..... :D Cestitamo! Odlican i mnogo puta proveren motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan alexa chestitam pa dok se klinci iskachu po njemu izgleda da ce mo ti i ja zajedno u voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Znaci otputovao je zmaj Alexa, neka te lepo sluzi, znam da je Damira lepo sluzio A tebi komso necu ni da cestitam ;D Dok ne dodje djunta sa kramponima, nista ne cestitam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi ne da me je sinoc prodrmala temperatura i iskidao stomak znaci uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti bi Slayeru? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj E ljudi ne da me je sinoc prodrmala temperatura i iskidao stomak znaci uzas. Tako ti je to kada nisi jeo ljuti Loznicki gulas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...