Skols 25 Napisano Jul 22, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Uhvati me neka nervoza, pa ce verovatno motorce otici na jedan veci test nasao ili ne nasao jachi agregat do avgusta. Znam da je pametnije da ga stavim na voz ali gde je tu uzbudjenje . Valjda ce da me drzi to josh jedno 10-15 dana pa cu polako da krenem pa sta bog da ozbiljno ces motorcetom? ja bih isao,al` me brinu uzbrdice..jako sporo idem tuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sledece mangulica okupljanje je u CG definitivno ;D ;D ;D Ajde stvarno da se okupimo dole. Ja se razmisljam. Ako se organizujemo verovatno bih i ja dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan drugari moji ja krecem na more u nedelju rano ujutru i ostajem oko 10dana, ako se preklapamo sa terminom i ako ste na moru tad mogli bi da organizujemo jedno zajednicko magulice kupanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Uhvati me neka nervoza, pa ce verovatno motorce otici na jedan veci test nasao ili ne nasao jachi agregat do avgusta. Znam da je pametnije da ga stavim na voz ali gde je tu uzbudjenje . Valjda ce da me drzi to josh jedno 10-15 dana pa cu polako da krenem pa sta bog da ozbiljno ces motorcetom? ja bih isao,al` me brinu uzbrdice..jako sporo idem tuda... Marku je svejedno, ima 80ccm na vec kratkom prenosu i za 50ccm, tako da nista on bitno nece tu osetiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma osecam i ja kad je duzi uspon (smanji se brzina na 40-45km/h u cetvrtoj), ali kapiram nigde ne zurim, stajacu redovno da ga hladim. Na kratkim usponima stvarno ne osetim ali kad se oduzi... Mozda cu cak i da podelim put na 2 dana, ali sve zavisi od mogucnosti i raspolozenja. Inache juche sam oterao motorche na sredjivanje tako da imam jedno 10tak dana posle da vidim jel sve u redu pre puta. Takodje ide experiment sa uljem 20w-60 (do sada islo 15w-40) jerbo se ocekuju velike vrucine. Fora je sto ne znam tacan datum kad krecem (negde izmedju 4. i 8.) al cu za koji dan da saznam pa mozemo i da imamo jednu sporu mangulaja grupu koja cepa do mora (da se drugi ne ljute, al ono, to su pravi kuleri ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 23, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan meni uz Bubanj potok drzi na 30-35kmh,ali mislim da bi mi se to sredilo sa menjanjem opruge kvacila,koja mi je "otisla"... ja bi trebao da idem sa klubom oko 13.avgusta,mada ako se ovde skupi ekipica,bogme cu da razmislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odlucim da idem moja putna brzina bi bila do 60. Isto bih krenuo rano 3, mozda 4. Po mom proracunu stizem za 11-12 sati sa pauzama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A da predjemo u drugu temu i da se lepo organizujemo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38360.20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 30, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan drugar prodaje princa od 125ccm, kupljen nov prosle godine, registrovan pre dva dana... ako je neko zainteresovan neka mi posalje pp pa cu vas spojiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu. Planiram da iza sisi bara napravim metalni nisac da mogu na njega da stavim bar kamp opremu. Nikad nisam video uzivo kako izgleda i gde je najbolje da se zasrafi. Mislim da to ima Blackbite i Deki59 na svojoj Chitumi. Mozete li da okacite par slika da vidim kako je to napravljeno da i ja nesto slicno izgrunfujem. Bogdo, tek sada sam video ovu tvoju poruku (odmor, a posle ne mogu da stignem da procitam sve napisano ;D). Ako se nisi snasao, javi mi, pa cu ovih dana da 'uslikam" nosac prtljaga na Chitumi i postavicu ih u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu. Planiram da iza sisi bara napravim metalni nisac da mogu na njega da stavim bar kamp opremu. Nikad nisam video uzivo kako izgleda i gde je najbolje da se zasrafi. Mislim da to ima Blackbite i Deki59 na svojoj Chitumi. Mozete li da okacite par slika da vidim kako je to napravljeno da i ja nesto slicno izgrunfujem. Bogdo, tek sada sam video ovu tvoju poruku (odmor, a posle ne mogu da stignem da procitam sve napisano ;D). Ako se nisi snasao, javi mi, pa cu ovih dana da 'uslikam" nosac prtljaga na Chitumi i postavicu ih u ovoj temi deki uslikaj, ima nas jos zainteresovanih za taj nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu molbu. Planiram da iza sisi bara napravim metalni nisac da mogu na njega da stavim bar kamp opremu. Nikad nisam video uzivo kako izgleda i gde je najbolje da se zasrafi. Mislim da to ima Blackbite i Deki59 na svojoj Chitumi. Mozete li da okacite par slika da vidim kako je to napravljeno da i ja nesto slicno izgrunfujem. Bogdo, tek sada sam video ovu tvoju poruku (odmor, a posle ne mogu da stignem da procitam sve napisano ;D). Ako se nisi snasao, javi mi, pa cu ovih dana da 'uslikam" nosac prtljaga na Chitumi i postavicu ih u ovoj temi OK deki uslikaj, ima nas jos zainteresovanih za taj nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 10, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno uslikaj. Ne znam ko mi je odgovorio da se nosac hvata od automatika ali ja ne znam gde taj nosac da kupim. Pored konstrukcije nosaca interesuje me i kako je pricvrscen tj sa kojim srafovima jer su ovi za bocne vec zauzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih "slikice" Chituminog" prtljaznika. Gde se kaci za sasiju, obelezio sam crvenim strelicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan I jos dve. fotografisao sam noci u garazi, na dosta skucenom prostoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim nosac je pricvrscen na ona dva manja srafa a jedan veci i onaj kod amortizera su zauzeti bocnim koferima. To se tesko pravi a jos teze hromira tako da cu prvo potraziti nosac koji mi je preporucio Zo_Lee . evo slika njegovog nosaca. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15771.60 . Kaze da su od tomos automatika i iskostali 1000 dinara. problem je sto nemam pojma gde to mogu da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo ti http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38504.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Shta reci -osim -BICE DELOVA I ZA NAS ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadjete sve ovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ,preko uvoznika i ovlascenih servisa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo posao zavrsen http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39987.0 Nazalost drugari zbog porodicnih obaveza ne mogu da vam se pridruzim na ovom izletu u subotu. Znam da to traje vec neko vreme al jbg sta da mu radim sve je van moje moci pa sam odlucio da kad bude bice ima josh bar dva i po meseca sezone (mozda i 4 ). Kad se vidimo chastim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.batterydoctors.co.rs Zeljko Blaj i ja napunismo gume sa ovim pa ako ne veruje moze i neeka opklada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.batterydoctors.co.rs Zeljko Blaj i ja napunismo gume sa ovim pa ako ne veruje moze i neeka opklada! Koja je cena? Koliko dugo ovaj tretman traje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.batterydoctors.co.rs Zeljko Blaj i ja napunismo gume sa ovim pa ako ne veruje moze i neeka opklada! Ne mora opklada, dovoljna je demonstracija da se uverimo da to radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.batterydoctors.co.rs Zeljko Blaj i ja napunismo gume sa ovim pa ako ne veruje moze i neeka opklada! Cek jel ovo za gume ili akomulatore?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...