lazarbgd 12 Napisano Jul 4, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan E sad mi je lakse. :D :D Ni ja ne volim grandovce i NK-novokomponovane. :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38152.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta bi DzOks? Vec ti je dosadila masina? Ides na nesto vece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svi dobro znamo da je meni ovaj motor mali, sto gabaritno sto kubikazno tako da moram da pronadjem nesto malko jace i vece... Takvog kineza nema kod nas tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta si nameracio ako nije tajna Da ne ides i ti na neku afriku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta si nameracio ako nije tajna Da ne ides i ti na neku afriku? zA sada tajna ali nadam se jos malko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Требало би да моментално, ми који се окупљамо у овом подфоруму, Џокса одј... емо, да не дочекамо да она то нама уради к'о што је Николица урадио не тако давно. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Zorge,poslusaj sta cu ti reci: Jedno je da smo nase Kineske motore prerasli,a niko da se seti da uveze jace,jer ih ima po pristojnoj ceni,pa sad pronalazimo PRELAZNA resenja. Drugo je da se neki od nas,posle kupovine motora iz drugih zemalja,okrenu nekim drugim forumima i podforumima,i da zaborave nasu Kinesku druzinu. Ali,necu o njima... Polazim od svog primera,jesam kupio jaci motor,ali sam ostao veran nasem Kineskom pod-forumu,i jedino cu tu i ostati. Ovo pisem,jer ne zelim da se izaziva bilo kakav jaz izmedju nas,jer smo,verovali ili ne,prilicno odmerena ciljna grupa,koja je u detalje sve aspekte voznje motora vagala na sve moguce nacine,ne bi li nasli sklad,ekonomicnost,uzivanje i na kraju prestiz u moto industriji. Zato,DZoks,srecno,a ti Zorge ohladi pivo,jer sledece nedelje dolazim u Sakule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma shali se Zorge . Nego Zorge de si bre ti ne videh te od Glogonja oces li se pojaviti negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nista jos uvek za temerin, nisu velike sanse. Nemam love, a istekla mi je i registracija(a tek za to nemam love). Inace, od zanimljivosti iz kovina, osim probusene gume kaciga je pala dok smo bili kod vulkanizera, pa se polomio mehanizam za unutrasnji vizir, a i 1000din sam negde zagubio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nista jos uvek za temerin, nisu velike sanse. Nemam love, a istekla mi je i registracija(a tek za to nemam love). Inace, od zanimljivosti iz kovina, osim probusene gume kaciga je pala dok smo bili kod vulkanizera, pa se polomio mehanizam za unutrasnji vizir, a i 1000din sam negde zagubio. Sad si miran neko vreme.Pregrmeo si tri malera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ako krenemo hronoloski: Prvo sam pao sa motora, onda su otisle lamele, zamenio lamele i ispostavi se da je bio i lezaj ostecen, koji je crkao isti dan nakon menjanja lamela. Sredimo lezaj, spakujemo agregat i prevideli jos jedno ostecenje, u medjuvremenu otpadne auspuh na skuteru. Zavarim auspuh, popravim motor, na skuteru crkne prekidac i odlemi se zica zadnjeg stop svetla. Dok sam to namestao, raspao se konektor za zmigavce, napravio kratak spoj i crkne automat za zmigavce. Motor zavrsim i ispostavi se da jedan semering nije preziveo, pa sam i njega morao da zamenim, uspeo da ga nadjem dva dana pre Kovina i onda u Kovinu to sto sam napisao. Motor je takodje u medjuvremenu uspeo da padne, jer je propala copava, doduse nista nije osteceno, samo mala ogrebotina na blatobranu. Konektore sam prepravio, automat nikako da sredim, a srafovi su se kompletno prosuli u travu dok sam to namestao, pa ce tek da mi bude zanimljivo kad budem sklapao. Sve u svemu, bas me poteralo, bilo bi lepo ako su ta tri poslednja u nizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan E, jbg... :-\ imas DVA piva od mene za utehu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Пива 'ладног вазда има, а не шалим се - да ми одј... Темеринца док је још време! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Пива 'ладног вазда има, а не шалим се - да ми одј... Темеринца док је још време! ;D ;D ;D ;D trebace ti mnogo vise ladnog piva ako i ja podjem u Sakule ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako krenemo hronoloski: Prvo sam pao sa motora, onda su otisle lamele, zamenio lamele i ispostavi se da je bio i lezaj ostecen, koji je crkao isti dan nakon menjanja lamela. Sredimo lezaj, spakujemo agregat i prevideli jos jedno ostecenje, u medjuvremenu otpadne auspuh na skuteru. Zavarim auspuh, popravim motor, na skuteru crkne prekidac i odlemi se zica zadnjeg stop svetla. Dok sam to namestao, raspao se konektor za zmigavce, napravio kratak spoj i crkne automat za zmigavce. Motor zavrsim i ispostavi se da jedan semering nije preziveo, pa sam i njega morao da zamenim, uspeo da ga nadjem dva dana pre Kovina i onda u Kovinu to sto sam napisao. Motor je takodje u medjuvremenu uspeo da padne, jer je propala copava, doduse nista nije osteceno, samo mala ogrebotina na blatobranu. Konektore sam prepravio, automat nikako da sredim, a srafovi su se kompletno prosuli u travu dok sam to namestao, pa ce tek da mi bude zanimljivo kad budem sklapao. Sve u svemu, bas me poteralo, bilo bi lepo ako su ta tri poslednja u nizu. U je..... ala sam ja srecan covek.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan За тебе - клакер. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan E, jbg... :-\ imas DVA piva od mene za utehu ;D Jbg, ne pijem pivo, mada mozda i pocnem posle svega. :-\ Evo sad se setih, kad sam popravio motor, drugar sa kojim sam radio je nabio pritisak na masini za pranje, pa je ostetio farbu po agregatu, kao i hrom na zadnjem nosacu za prtljag, a i deklovi su zavrsili izgrebani. Bar da je bio cist posle pranja, nego se na'vatao beli sloj po celom motoru. Ma, bilo je sigurno tu jos zanimljivosti, ko ce se svega setiti... Kako god, da se vratimo na temu, ako nesto izmajmunisem, mozda i dodjem na skup, videcemo jos., Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 9, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, pa makar i kao suvozac...vikend se blizi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, pa makar i kao suvozac...vikend se blizi. Mislim da ce Dzax biti zainteresovan :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, pa makar i kao suvozac...vikend se blizi. Mislim da ce Dzax biti zainteresovan :D :D Muske suvozacice ne volim!! Moze da prodje ako ima ispod 80 kg Ali ja imam suvozacicu,samo nista ne govorim da ne prodjem kao prosli put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ipak si uzeo broj telefona od onog cara shto ti je platio pivo :D:D:D:D (Ovo je bilo jache od mene) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A ipak si uzeo broj telefona od onog cara shto ti je platio pivo :D:D:D:D (Ovo je bilo jache od mene) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan hahahhhahah Pa zar ste sumnjali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gosn. Imperatore mogli ste da kazete da ste deo konverzacije premestili u off-topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...