Arakis 5771 Napisano Decembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pošto vlasnika kineskih motorina ima sve više, a svi su se zgurali u jednu temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=15771.2780;topicseen red je da imamo jednu temu za offtopičarenje. (..a i da Nela ima gde da offtopičari... ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan bravo matori ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan FENOMENALNO Mozemo li sad oovde da se...koliko hocemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 20, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mozete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozete. Ziveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan O hvala druze Lalajko! Nego izgleda da smo ucili razlicite dijalekte,mi ovde govorimo samo mandarinski ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,samo nemojte Djoku da spominjete,opet ce da ispadne frka ;D ;D Nelaaaaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan E Arakisu svaka ti dala, hmm mislim čast. Edna bira od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan FENOMENALNO Mozemo li sad oovde da se...koliko hocemo? Mrkvice ? Pa gde si ti ? Jel ides na Deda Mraz Akciju u subotu ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeej! Čak nam i naš drug Lalajko dao azbuku za Šaolince ;D Još samo Nelu da namamimo....ne znam na šta je "slaba"....možda na nešto slatko? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan FENOMENALNO Mozemo li sad oovde da se...koliko hocemo? Mrkvice ? Pa gde si ti ? Jel ides na Deda Mraz Akciju u subotu ? Verovatno necu moci u to vreme sam na bordu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan FENOMENALNO Mozemo li sad oovde da se...koliko hocemo? Mrkvice ? Pa gde si ti ? Jel ides na Deda Mraz Akciju u subotu ? Verovatno necu moci u to vreme sam na bordu . Pa ako bude snega mozes na bordu do Sremcice, neko ce da te zakachi i brrrrmmmmmmm.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi Nela piše poruku: E svaka ti čast na temi. Ja sam na poslu, a razmišljala sam da opravim temu: "Je**te li vi nešto ili samo forumašite" ;D ;D ;D Pozdravi i izljubi celo društvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti da nas ljubis,dosta je sto si nas pozdravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi Nela piše poruku: E svaka ti čast na temi. Ja sam na poslu, a razmišljala sam da opravim temu: "Je**te li vi nešto ili samo forumašite" ;D ;D ;D Pozdravi i izljubi celo društvo! Zato naše zdravstvo propada...Umesto da radi ona sedi i čvaka sa Arakisom ;D ;D I to na kineskom... c c c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti, drugarice moja, dobro je kad ona na dežurstvu nema posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti da nas ljubis,dosta je sto si nas pozdravio A čuj druže, ima ovde i lepih kosookih dama...što da ih ne izljubim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi Nela piše poruku: E svaka ti čast na temi. Ja sam na poslu, a razmišljala sam da opravim temu: "Je**te li vi nešto ili samo forumašite" ;D ;D ;D Pozdravi i izljubi celo društvo! Zato naše zdravstvo propada...Umesto da radi ona sedi i čvaka sa Arakisom ;D ;D I to na kineskom... c c c Maro sto si ljubomorna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi Nela piše poruku: E svaka ti čast na temi. Ja sam na poslu, a razmišljala sam da opravim temu: "Je**te li vi nešto ili samo forumašite" ;D ;D ;D Pozdravi i izljubi celo društvo! Zato naše zdravstvo propada...Umesto da radi ona sedi i čvaka sa Arakisom ;D ;D I to na kineskom... c c c Maro sto si ljubomorna? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti da nas ljubis,dosta je sto si nas pozdravio A čuj druže, ima ovde i lepih kosookih dama...što da ih ne izljubim ;D jes' u pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi Nela piše poruku: E svaka ti čast na temi. Ja sam na poslu, a razmišljala sam da opravim temu: "Je**te li vi nešto ili samo forumašite" ;D ;D ;D Pozdravi i izljubi celo društvo! Zato naše zdravstvo propada...Umesto da radi ona sedi i čvaka sa Arakisom ;D ;D I to na kineskom... c c c Maro sto si ljubomorna? Hahhaha, taman posla, Arakis ne pripara tom ataru :D On je Friend sas veliko F :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naklon (eee, sudbino surova...priča mog života...ja sam uvek najbolji drug...) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi Nela piše poruku: E svaka ti čast na temi. Ja sam na poslu, a razmišljala sam da opravim temu: "Je**te li vi nešto ili samo forumašite" ;D ;D ;D Pozdravi i izljubi celo društvo! Zato naše zdravstvo propada...Umesto da radi ona sedi i čvaka sa Arakisom ;D ;D I to na kineskom... c c c Maro sto si ljubomorna? Hahhaha, taman posla, Arakis ne pripara tom ataru :D On je Friend sas veliko F :D a po kom ataru ti fluktuises, mislim jel samo zemljoradnici dolaze u obzir ili se moze jos ko kvalifikovati za emotivne trenutke s vetrom u kosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neću ti kažem, ne družim se sa Balaševićevcima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Au brate Oblake,srozo te Djoka nacisto u zenskim ocima ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...