Motorcyclist 17125 Napisano Avgust 5, 2022 (promenjeno) Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Na prodaju je moj primerak Honde VFR 750 RC36-I, koji je u mom vlasnistvu nesto duze od godinu dana. Na satu je nesto vise od 51.000km. -Motocikl poseduje preradjeno sediste. - Scorpion top, uz koji dajem i db killer. Inace je ovaj top bas za model VFR750 RC36. - Pre 2 meseca i nekih 600km, zamenjeno ulje, filter ulja i antifriz. - Ociscen i nauljen filter vazduha. Inace motocikl poseduje performance BMC filter vazduha. - Poseduje uticnicu za punjac, kompresor i slicno. - Gume u ok stanju. Sara dobra, stariji dot. - Lancanici u ok stanju. - Zadnje kocione plocice zamenjene prosle sezone, na 90%. Prednje mogu jos sezonu. - Zamenjeno kociono ulje u prednjoj i zadnjoj kocnici kao i kvacilu. - Pri skidanju plastika ociscen sve jedan dzek sa kontakt klinerom. - Plastike u solidnom stanju. Ima sitnijih pukotina i ogrebotina sto je sasvim ok za 32 godine star motocikl sa ovoliko maske. Fali plasticni poklopac osiguraca koji sam negde izgubio u voznji. - Akumulator kupljen na prolece i jos u garanciji. Na zahtev saljem sliku racuna. ------------------ Jedini manji problem koji sam imao sa motorom da je ponekad sporije verglao kada je napolju ekstremno toplo, 30+ stepeni. Neki su rekli do akumulatora, do mase, sve pregledano i na kraju skinuo i ocistio anlaser. Cetkice su u ok stanju mada mislim da bi zamena cetkica ili jos bolje celog nosaca sa cetkicama resila problem 100%. Inace motocikl svaki put upali bez obzira na to ali cisto da napomenem. Takodje, na zimu sam primetio sitnu pukotinu na ramu nekih 3cm, sirine dlake, i odvezao sam motor na TIG varenje gde je sanirana pukotina i ponovo zavareno. Ni na koji nacin ne utice na voznju da nesto trese, vuce i slicno. ------------------ Na motociklu se umesto slavine nalazi voltmetar. Regler je ispravan. Uz motocikl dajem i originalni dihtung dekle ukoliko budete nesto radili na motoru. Takodje, dajem i originalni GIVI nosac zadnjeg kofera uz sve sto ide za montazu osim ploce, koju nisam ni dobio od proslog vlasnika. ---------- Moguca svaka vrsta provere. Odgovaram na SMS, viber, saljem jos slika uz zahtev, video zapis ako je potreban itd. Cilj mi je da i vi kao kupac budete zadovoljni kupovinom. Probna voznja je moguca ali uz kaparu u celokupnom iznosu, da se osiguram u slucaju neprijatne situacije. Sve troskove oko kupovine, porez, vas i moj notar i slicno, snosite vi kao kupac. Motociklu je istekla registracija i uskoro vracam tablice. Cenu sam formirao s obzirom na stanje, sta sam uradio i cene istog modela na oglasima i ona iznosi 1400 evra, s tim da nije fiksna. Moguca je minimalna korekcija kada se dodje pogledati motocikl. Prodajem iskljucivo za novac i zamene bilo koje vrste me ne interesuju. Prevod na vase ime je obavezan. Nalazim se u Plavni, opstina Bac. Antonio. 0656686258 Za sada ce biti par dana samo na forumu pre nego sto postavim na PA i sl. Promenio Avgust 5, 2022 član Motorcyclist 22 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 5, 2022 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, pošten opis,korektna cena 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Avgust 5, 2022 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, petarjebivetar said: Lep motor, pošten opis,korektna cena Hvala kolega. Znam da ce opis mnoge odbiti ali bar je red ovde da napomenem, ipak smo neka zajednica. Inace motor je mehanicki ispravan, pali na prvu, samo prede. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Legenda od motora, sretna prodaja.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 5, 2022 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Motorcyclist said: Hvala kolega. Znam da ce opis mnoge odbiti ali bar je red ovde da napomenem, ipak smo neka zajednica. Inace motor je mehanicki ispravan, pali na prvu, samo prede. Ne znam zašto bi ih odbio. Možda je bolje CH CH NOV NOV, pa posle vidiš šta sve nevalja. Inače je za CH tržište sudeći po cajgeru. Sa čime bi se više i lepše vozio za te pare? I meni je odleteo poklopac osigurača u vožnji, a i ukrasna plastika na štenderu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...uz pošteno održavanje i kulturu, otpratiće u penziju dva benelija 500 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Avgust 6, 2022 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, petarjebivetar said: Ne znam zašto bi ih odbio. Možda je bolje CH CH NOV NOV, pa posle vidiš šta sve nevalja. Inače je za CH tržište sudeći po cajgeru. Sa čime bi se više i lepše vozio za te pare? I meni je odleteo poklopac osigurača u vožnji, a i ukrasna plastika na štenderu. Poklopac se moze uzeti na motorcyclepartseu, mislim da je 22e. Ne planiram kupovati motocikl u skorije vreme. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6058 Napisano Avgust 6, 2022 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, cena realna. Mislim da si ispravno postupio u opisu , pogotovo sto si napisao i mane. Mnogi motocikli se prodaju sa pukotinama na ramu, ali kad bi se to oglasilo, vecinu kupaca bi odbilo. Tako da si mirne savesti. Kako se pokazalo to total ulje. Stavio sam ga u kvad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Avgust 6, 2022 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dovoljno presao sa njim ali xa to malo nije trosio nista ulja, a menjac isti kao sa ipone rs4000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 6, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Realna cena, opis na mestu. Mislim da ko kupi ovaj motocikl da ce se fino navozati za sitne pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Avgust 6, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan ...uz pošteno održavanje i kulturu, otpratiće u penziju dva benelija 500 Gde ćeš to reći, sad si nagrabusioPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Avgust 6, 2022 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Avgust 6, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drug,da sam u mogućnosti rado bih je parkirao pored moje zelene Srećna prodaja,ko god da se odluči neće pogrešiti jer dobija jedan živahan motorin,koji se lepo i lako vozi,a ume i da zareži kad zatreba. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4833 Napisano Avgust 6, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Lepotan, srecna prodaja drug! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Avgust 6, 2022 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, nadam se i ja da cu uspesno prodati i da ce kupac biti zadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Avgust 6, 2022 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Avgust 8, 2022 (promenjeno) Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Avgust 8, 2022 član Motorcyclist 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Avgust 10, 2022 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sada se prati, gleda ali nista konkretno. Jaka cena? Ne toliko popularan model?:/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jaka cena? Nemoj da si toliko samokritičan. Cena je potpuno na mestu. Koliko je popularan, koliko nije, to ne možeš tako lako odrediti. Model je potvrdio svoj kvalitet kroz vreme a vreme je najgori kritičar. A ko šta voli, u tu šumu ne ulazi. Samo se naoružaj strpljenjem, avgust je. Leto. Odmori. 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3400 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan On 8/5/2022 at 10:28 PM, petarjebivetar said: Inače je za CH tržište sudeći po cajgeru. Koja je fora sa tim cajgerima? I rc46 za ch trziste ima slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Avgust 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ti je ok. Opis i vise nego ok, korektan i cak sta vise previse iskren. Ljudi nekad ne vole da sve cuju ,neki, po meni je uvek bolje sve otvoreno reci nego precutati. Naletece pravi kupac, samo strpljivo. Ja sam moj coper prodao onoliko koliko sam i trazio a isto je cena bila jedna od nizih, a prodavao sam ga 5 meseci. Srecno. Promenio Avgust 10, 2022 član Zarkela 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Avgust 10, 2022 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam bas toliko vremena da cekam ali necu ga dati ni u bescenje. Prebacicu punomoc na caleta pa kad ode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 11, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sto manja cena to su kupci sve bezobrazniji. Ja sam se razocarao kad god sam spustio cenu debelo. Zovu samo kad im nesto treba posle 100 godina, a pogotovo su bezobrazni kad vide da si fin i pristojan tj da si covek Ma nek se gone u tri lepe. Ne dajem vise nista ispod cene, nek stoji u garazi, jos leba nisam gladan. Zapalicu ga licno. Sramota. Srpska posla. 2022. godina je poslednja kad sam dao nesto ispod cene. Sada i vise nikad. Svaki sledeci ostavljam u selu u garazi da trune, ili ga prodam ovim youtube-erima za spotove da ga spale. Vise ga cene, svakako. Moze i u delove. Koliko sam samo evra potrosio po kafanama sad treba sa klosarima da se cenkam dal je 1500 il 1200 evra. A sto im vise spustim to su bezobrazniji. Ljudi oce da dobiju savrsenstvo za bedne pare. Boli me uvo bas. Ne je*em vise 2 posto. Sta sam prodao ispod cene prodao sam. Od sad licno palim na moto skupu svaki motor koji ne moze za realnu cenu da se proda. Klosari STOP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.8.2022. at 22:28, petarjebivetar je napisao: Ne znam zašto bi ih odbio. Možda je bolje CH CH NOV NOV, pa posle vidiš šta sve nevalja. Inače je za CH tržište sudeći po cajgeru. Sa čime bi se više i lepše vozio za te pare? I meni je odleteo poklopac osigurača u vožnji, a i ukrasna plastika na štenderu. Zato sto je varen ram Veoma posten oglas i kada bi bar 10 posto pisali iskreno gde bi nam kraj bio . Sretno sa prodajom lep motor . Promenio Avgust 11, 2022 član draza 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Avgust 11, 2022 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i spreman da korigujem cenu tj. nije fiksna a po toj ceni trenutno nema motor u ovom stanju na oglasima. Bar nisam video a pratim ih svaki dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...