Runner 200VXR 0 Napisano Jul 19, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Yamaha mt07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Zanima me da li neko već ima iskustva sa ,,scorpion exo-930” kacigom. Kaciga je flip ap pa me zanima da li ima buke do 120km/h. Konkretno kaciga je nov model za 2022godinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Davno pitano ali nema veze, nekome ce znaciti. Losija je od nekadasnje EXO 910 Air, koja je 2015. kostala oko 35.000 din, 930 sad kosta oko 25 000. 910 je dosta bolje odradjena iako ni ona nije nista specijalno, ali evo i dalje je cela (stari je model ali preko i dalje ima da se kupi nova, oko 240, 250e). 930 ima tanju postavu i losije je odradjeno kacenje u kacigi. Kad stavite 910 imate osecaj ususkane glave, sa 930 bas i ne, generalno je malo klimavija i sveukupno je losije odradjena u smislu izrade, ali je preglednija jer spada u wide view modele. Rekao bih i da je bucnija. Nisam nesto odusevljen, ali i jeftinija je kao sto rekoh. Mada mi bas nije jasna logika jer bi 930 kao trebalo da bude naslednik te 910. Ono je sto je dobro kod nje je da naocare padaju bas duboko i stite maltene celo lice, cesto vam vizir i ne treba, moze da bude skroz otvoren ako imate vetrobran na motoru, mada je klizac za spustanje naocara bio nesto veci i na boljem mestu kod 910. Dakle, iz iskustva, ako se gleda Scorpion brend treba birati kacige (konkretno flip up) u cenovnom rangu od 35.000 din pa navise, to je ono da kazemo dosta dosta solidno i moze dugo da potraje, ovo ispod onako....radi posao ali nije nesto. Scorp 910 vs Caberg Horus, Scorpion puno bolji Scorp 930 vs Caberg Horus, to je tu negde, slicna klasa, ali je Caberg skuplji cini mi se. Promenio April 29 član Zigi011 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...