Milos97 13 Napisano Jul 15, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, crkla su mi svetla kratka, duga takodje ni pass dugme ne reaguje, radi samo pozicija u pitanju je kawasaki z1000 2008 godiste. Naime, otvorio sam kutijicu od osiguraca i vidim da je pregoreo osigurac od 10A (Head relay) i cim ga zamenim i upalim motor on u istom trenutku pregori. Na motoru imam xenone probao sam i njih zameniti nema vajde, neka pomoc bi mi dobro dosla...Takodje kad sam zamenio osigurac i upalio motor u jednom trenutku poceo je dim da izlazi negde ispod farova otprilike i osetila se paljevina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Jul 15, 2022 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moras da rasturis prednji kraj da bi dosao do farova. Lici mi da se konektor za svetla malo istopio i tu oko njega trazi kvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos97 13 Napisano Jul 15, 2022 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Arakis je napisao: Moras da rasturis prednji kraj da bi dosao do farova. Lici mi da se konektor za svetla malo istopio i tu oko njega trazi kvar. Hmmm...Rastavljao sam bas ceo prednji deo da zamenim sijalicu..moram onda opet rastavljati kad uhvatim vrrmena da proverim pa javljam. Hvala u svakom slucaju Promenio Jul 15, 2022 član Milos97 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...