Hell rider 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Okolina BG Motocikl: honda cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi nije jasno pa se nadam da neko ima objasnjenje. Zanima me da li moze da se stavi prednja vila od fzr 95god na stariji model, i ako moze dali moraju i njegove kandze ili pasu rupe i na stariji model,morali tocak da se menja ili bilo sta drugo ,pomagaj te. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti je model isti kao i motor sa koga uzimas stapove, ako jeste moze, samo proveri fi stapova, a ako nije onda: 1. proveris fi stapova, ako je isti mozes da napakujes, AKO NECES DA RASTURAS STAPOVE, onda ces morati da nabavis ceo tocak sa diskovima/ili samo diskove(ali prvo proveris da li pasu, tj da li mozes na taj tocak da napakujes diskove), kandze takodje moras da nabavis 2. proveris fi stapova, ako je isti mozes da napakujes, AKO HOCES DA RASTURAS STAPOVE, rasturis i sa tvog modela uzmes solje (onaj donji deo koji nosi tocak, kandzu), i sve ostalo napakujes sa tih stapova. NAPOMENA: ovo sto sam ti rekao je radjeno na suzukiju, verovatno je isto sa yamahom, ali prvo proveri, a sto se tice a li pasuju delovi moraces da nadjes na net-u ili pogledaj ko ima istu takvu, jer smo mi ovu gornju konstataciju otkrili na tezi nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...