Jump to content

Moto Zajednica

JJ2S X4 500 - ekscentrični model motocikla

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Ufff, sta je ovo...Revolution, aj' sad ti kao poznavalac (gle sad kad iskopa nesto iz davnina za sta nikad nisam cuo :D :D :D) - jel' se ovo vec radilo, ili je ovo prvi put (mislim 4 u zvezdu ?!  ???)...Ja iskreno ovo prvi put vidim...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

hahah kako je ovo meni ruzno  ;D

Kako je ovo meni glupo....

Vidi...ovo ispod je tvojih zadnjih 20 postova...ni u jednom nisi rekao nista pametno (vidim doduse da si drustven, pozdravljas sve zivo, to je pohvalno), a retko koji ima vise od dve reci.

Covek postuje motor sa masinom sa rasporedom cilindara u zvezdu, nesto sto se ne vidja svaki dan, i ako nemas nesto pametno na tu temu da nam saopstis (npr. kako sve to funkcionise, koje su prednosti, koje mane, da li je to negde vec pokusano...) bolje da ne laprdas bez veze.

Isto tako, ide diskusija o trajal motorima, tvoj komentar je "ruzno i retardirano"...opet pametne reci coveka punog informacija...

Sledeci komentari: "Ruzno, ali skupo"...zatim sledeci post "zanimljivo ruzno"...

Ako ti je poenta da ispadnes glup pred 5 i nesto hiljada clanova foruma, samo nastavi, odlicno ti ide, ja ti vec verujem.

1 Glavni Forum / Off topic / Odg: ah te zene....  poslato: danas u 00:19

e sta cemo sve videti danas... Cheesy Cheesy

2  Glavni Forum / Motori / Odg: Novi BMW G650GS u oktobru (ranije poznat kao F650GS) poslato: danas u 00:15

pa skoro isti kao i prosli..samo far se znatno vidi da je promenjen..a i ne svidja mi se taj far... Smeško

3 Glavni Forum / Motori / Odg: JJ2S X4 500 - ekscentrični model motocikla poslato: danas u 00:04

hahah kako je ovo meni ruzno  Zelenko

4 Glavni Forum / Off topic / Odg: samo za nervozne... poslato: 11.12.2008. 23:13

ala sam ga isamarao  Cheesy

5 Glavni Forum / Motori / Odg: C B X 1000 poslato: 11.12.2008. 23:06

svaka cast na ovako lepo ocuvanim primerima...

6 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: poz poslato: 11.12.2008. 22:58

pozdrav

7  Glavni Forum / Motori / Odg: honda VFR1000 poslato: 11.12.2008. 18:36

lep je..bice to zanimljiva makina...

8 Glavni Forum / Motori / Odg: Beta Evo - BMX motocikl poslato: 11.12.2008. 18:34

kako  ruzno i retardirano  Cheesy

9 Glavni Forum / Motori / Odg: Tier Motorsports - Yamaha R1 sa hub-centre upravljačem poslato: 11.12.2008. 18:32

zanimljivo Smeško

10 Glavni Forum / Motori / Odg: Norton Commando 961 prototip poslato: 11.12.2008. 17:39

pa nije los bajk

11 Glavni Forum / Motori / Odg: Ferrari 990ccm poslato: 11.12.2008. 17:38

ruzno...ali skupo  Smeško

12 Glavni Forum / Motori / Odg: Malo drugaciji BMW R1200GS poslato: 11.12.2008. 17:36

zanimljivo ruzno  Cheesy

13 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: pozdrav svim bajkerima poslato: 11.12.2008. 17:18

dobrodosao

14 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: Mala F poslato: 11.12.2008. 17:17

dobrodosla

15 Glavni Forum / Off topic / Odg: VeciCrnogorac je konacno presao sa magarca na KONJA! poslato: 11.12.2008. 12:54

cestitke..i srecno

16 Glavni Forum / Off topic / Odg: Zanimljiva igra na forumu. poslato: 11.12.2008. 12:50

ne poskupe registracije ali zato znatno poskupi cena motora i servisa..

hocu kinder jaje  Cheesy Cheesy

17 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: Pozdrav motorasima! poslato: 11.12.2008. 12:08

pozdrav

18 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: pozzzzzzzzzz......savage650 poslato: 11.12.2008. 12:07

dobro nam dosao

19 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: POZDRAV IZ KRALJEVA poslato: 11.12.2008. 12:07

pozdrav

20 Glavni Forum / Off topic / Odg: Sta biste uradili? poslato: 10.12.2008. 20:15

mislis valja zenu Cheesy Cheesy Cheesy

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

I to jos  kao da je  CVAJTAKT

Bravo, jeste 2T mašina :D, X4 raspored, 110 konja, 155 kg. I nije maketa, evo još slika u drugoj boji:

x4500.jpg

x4500b.jpg

x4500c.jpg

x4500d.jpg

x4500h.jpg

big_JJ2S_X4_500_1.jpg

• Drug član, 1138 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

neobican raspored klipova, verovatno da idu po dve klipnjace na jedno koleno radilice jer je dosta uska masina, ko to proizvodi i koja bi bila cena ako se zna

• Svrati ponekad, 489 postova

Uff cvaja, a motor kao iz aviona starijeg kova.

Savrshenstvo, acime dodao si josh jedan motor na moju listu omiljenih.

Pozdrav i josh jednom ufff.

EDIT: Chudni su mi auspusi, kao da nisu rezonantni nigde ne vidim difuzor i konus.

Svejedno, perverzija.

Pa verovatno je ovo studija...ne verujem da je motor "za voznju"...nisu imali gde da "umeste" rezonantne, a da ne izgleda ruzno...pretpostavljam...

Ali zanimljivo...masina kao noseci element...stvarno, kako li se ovo cuje...treba potraziti da li ima neki klip... :)

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Zanimljivo i hrabro.

P.S.Vidjao sam 3 u zvezdu, nekog američkog proizvodjača choppera sa 2,300ccm i 100+Kw, ali 4T i vazdušno hladjen. Može se naručiti i košta 16-25.000$ u zavisnosti od set-upa i opreme. Ali ova cvaja je stvarno koncept !

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Savrshenstvo, acime dodao si josh jedan motor na moju listu omiljenih.

Hvala, služim narodu ;D

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS

Јако занимљиво. Има доста снаге, због распореда цилиндара рам је минималан, тј.  мотор је преузео део улоге рама.

Лепо изгледа пошто се види да је Х4 агрегат срце Cafe racer-a, а притом тај агрегат је редак.

Све у свему, храбар потез, надам се да ће изаћи у производњу.

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Svaka im cast! Kao da su mene pitali, dosta lagano, prilicno jako, veoma prosto i krajnje neobicno!!

• Drug član, 1460 postova
  • Motocikl: k25

hahah kako je ovo meni ruzno  ;D

Kako je ovo meni glupo....

Vidi...ovo ispod je tvojih zadnjih 20 postova...ni u jednom nisi rekao nista pametno (vidim doduse da si drustven, pozdravljas sve zivo, to je pohvalno), a retko koji ima vise od dve reci.

Covek postuje motor sa masinom sa rasporedom cilindara u zvezdu, nesto sto se ne vidja svaki dan, i ako nemas nesto pametno na tu temu da nam saopstis (npr. kako sve to funkcionise, koje su prednosti, koje mane, da li je to negde vec pokusano...) bolje da ne laprdas bez veze.

Isto tako, ide diskusija o trajal motorima, tvoj komentar je "ruzno i retardirano"...opet pametne reci coveka punog informacija...

Sledeci komentari: "Ruzno, ali skupo"...zatim sledeci post "zanimljivo ruzno"...

Ako ti je poenta da ispadnes glup pred 5 i nesto hiljada clanova foruma, samo nastavi, odlicno ti ide, ja ti vec verujem.

1 Glavni Forum / Off topic / Odg: ah te zene....    poslato: danas u 00:19

e sta cemo sve videti danas... Cheesy Cheesy

2  Glavni Forum / Motori / Odg: Novi BMW G650GS u oktobru (ranije poznat kao F650GS) poslato: danas u 00:15

pa skoro isti kao i prosli..samo far se znatno vidi da je promenjen..a i ne svidja mi se taj far... Smeško

3 Glavni Forum / Motori / Odg: JJ2S X4 500 - ekscentrični model motocikla poslato: danas u 00:04

hahah kako je ovo meni ruzno  Zelenko

4 Glavni Forum / Off topic / Odg: samo za nervozne... poslato: 11.12.2008. 23:13

ala sam ga isamarao  Cheesy

5 Glavni Forum / Motori / Odg: C B X 1000 poslato: 11.12.2008. 23:06

svaka cast na ovako lepo ocuvanim primerima...

6 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: poz poslato: 11.12.2008. 22:58

pozdrav

7  Glavni Forum / Motori / Odg: honda VFR1000 poslato: 11.12.2008. 18:36

lep je..bice to zanimljiva makina...

8 Glavni Forum / Motori / Odg: Beta Evo - BMX motocikl poslato: 11.12.2008. 18:34

kako  ruzno i retardirano  Cheesy

9 Glavni Forum / Motori / Odg: Tier Motorsports - Yamaha R1 sa hub-centre upravljačem poslato: 11.12.2008. 18:32

zanimljivo Smeško

10 Glavni Forum / Motori / Odg: Norton Commando 961 prototip poslato: 11.12.2008. 17:39

pa nije los bajk

11 Glavni Forum / Motori / Odg: Ferrari 990ccm poslato: 11.12.2008. 17:38

ruzno...ali skupo  Smeško

12 Glavni Forum / Motori / Odg: Malo drugaciji BMW R1200GS poslato: 11.12.2008. 17:36

zanimljivo ruzno  Cheesy

13 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: pozdrav svim bajkerima poslato: 11.12.2008. 17:18

dobrodosao

14 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: Mala F poslato: 11.12.2008. 17:17

dobrodosla

15 Glavni Forum / Off topic / Odg: VeciCrnogorac je konacno presao sa magarca na KONJA! poslato: 11.12.2008. 12:54

cestitke..i srecno

16 Glavni Forum / Off topic / Odg: Zanimljiva igra na forumu. poslato: 11.12.2008. 12:50

ne poskupe registracije ali zato znatno poskupi cena motora i servisa..

hocu kinder jaje  Cheesy Cheesy

17 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: Pozdrav motorasima! poslato: 11.12.2008. 12:08

pozdrav

18 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: pozzzzzzzzzz......savage650 poslato: 11.12.2008. 12:07

dobro nam dosao

19 Glavni Forum / Predstavljanje članova / Odg: POZDRAV IZ KRALJEVA poslato: 11.12.2008. 12:07

pozdrav

20 Glavni Forum / Off topic / Odg: Sta biste uradili? poslato: 10.12.2008. 20:15

mislis valja zenu Cheesy Cheesy Cheesy

Potpuno si u pravu...

A sto se tice x 2t,vec zamisljam miris kvalitetno sagorele mesavine i skromne obrtaje 15k.  :D :D

• U prolazu, 99 postova

brate shesti..ako smem uopste tako da se odnosim prema tebi ja ne kontam sto sam ti bas ja zapao za oko...ja sam lepo samo izneo svoje misljenje..otkad je to zabranjeno...svako ko postavi neku temu racuna da ce mu neko odgovoriti na to sto je postavio..neko pozitivno a neko negativno..meni se ne svidja licno motor i sta god da je..ja sam tu opisao izgled..posto ne znam puno o onome sto je u motorima i sta ih pokrece ..imam samo 14 god i jos imam vremena da to naucim...ja stvarno ovim nisam nikoga hteo da uvredim ja samo iznesem svoje misljenje...mislim sto bi drzao za sebe....ja sam jos nov u svetu motocikala ,meni ste svi vi super momci zato sto imate vec dugo godina motore i promenili ste ih puno,i jako puno znate o onome sto se nalazi ispod motora i o onome sto ga pokrece..

• Drug član, 1372 postova

Ne verujem da ovo uopste postoji fizicki. Sve ove "fotografije" su uradjene kompjuterski tipa SolidWorks, ProEngineer...

Jel si pogledao i poljski sajt? Evo galerije:

http://www.jjsdesign.net/jj2sx4500/galeria.html

Pogledao sam sve, radim u tim programima tako da znam njihove mogucnosti. :)

Aj da ne bude da da lupetam, da pojsnim. Na slikama se vidi da se sipke rama savrseno uklapaju, kao da su livene zajedno. Dok je to u stvarnosti nemoguce uraditi i var se primecuje (pogledajte nekog Dukca).

brate shesti..ako smem uopste tako da se odnosim prema tebi ja ne kontam sto sam ti bas ja zapao za oko...ja sam lepo samo izneo svoje misljenje..otkad je to zabranjeno...svako ko postavi neku temu racuna da ce mu neko odgovoriti na to sto je postavio..neko pozitivno a neko negativno..meni se ne svidja licno motor i sta god da je..ja sam tu opisao izgled..posto ne znam puno o onome sto je u motorima i sta ih pokrece ..imam samo 14 god i jos imam vremena da to naucim...ja stvarno ovim nisam nikoga hteo da uvredim ja samo iznesem svoje misljenje...mislim sto bi drzao za sebe....ja sam jos nov u svetu motocikala ,meni ste svi vi super momci zato sto imate vec dugo godina motore i promenili ste ih puno,i jako puno znate o onome sto se nalazi ispod motora i o onome sto ga pokrece..

Pa onda nemoj postovati takve komentare...nego lepo citaj i uci... ti komentari uopste nisu na mestu, ako vec ne znas o temi nesto korisno, nemoj postovati...naravno da svako ima svoje misljenje o necemu, ali zamisli kako bi to izgledalo da svi postuju u svim temama po neki komentar, i u onim u koje se razumeju i u koje se ne razumeju...na sta bi to licilo?!

Nijedan od komentara tipa "ruzan je" ti nije bio na mestu...tu je se radilo o necemu totalno drugacijem, i tema je bila nesto drugo...da si malo pogledao pre nego sto si postovao i zainteresovao se, sigurno ne bi to napisao...

Uostalom, to da li je motor "lep" ili "ruzan" je totalno nevazna stvar...vidis li ti kako on izlgeda dok ga vozis? Po meni motor ne moze da bude ruzan...moze samo da lose ide, lose koci, da je kvarljiv, neupravljiv...to su mane motora...a sta je nekom lepo, drugom je ruzno i o tome je glupo raspravljati, pogotovo gde tema ne glasi "beauty contest for bikes...", ako tako nesto uopste postoji...

Bez uvrede, sve sto si rekao u ovom postu stoji, i jeste tako, jedino ti prethodni komentari nisu na mestu, pa gledaj da vise ne postujes tako...to je bila konstruktivna kritika, i zaista je dobronamerna (iako je malo ostrija  :-\), ali ako nastavis tako da postujes, zaista ces zaraditi "glup" epitet. Nije strasno ne znati, strasno je ne biti svestan svog neznanja...

Veliki pozdrav, nadam se da ces pozitivno primiti kritiku ;).

• Drug član, 1261 postova

Pa onda nemoj postovati takve komentare...nego lepo citaj i uci... ti komentari uopste nisu na mestu, ako vec ne znas o temi nesto korisno, nemoj postovati...naravno da svako ima svoje misljenje o necemu, ali zamisli kako bi to izgledalo da svi postuju u svim temama po neki komentar, i u onim u koje se razumeju i u koje se ne razumeju...na sta bi to licilo?!

Nijedan od komentara tipa "ruzan je" ti nije bio na mestu...tu je se radilo o necemu totalno drugacijem, i tema je bila nesto drugo...da si malo pogledao pre nego sto si postovao i zainteresovao se, sigurno ne bi to napisao...

Uostalom, to da li je motor "lep" ili "ruzan" je totalno nevazna stvar...vidis li ti kako on izlgeda dok ga vozis? Po meni motor ne moze da bude ruzan...moze samo da lose ide, lose koci, da je kvarljiv, neupravljiv...to su mane motora...a sta je nekom lepo, drugom je ruzno i o tome je glupo raspravljati, pogotovo gde tema ne glasi "beauty contest for bikes...", ako tako nesto uopste postoji...

Bez uvrede, sve sto si rekao u ovom postu stoji, i jeste tako, jedino ti prethodni komentari nisu na mestu, pa gledaj da vise ne postujes tako...to je bila konstruktivna kritika, i zaista je dobronamerna (iako je malo ostrija  :-\), ali ako nastavis tako da postujes, zaista ces zaraditi "glup" epitet. Nije strasno ne znati, strasno je ne biti svestan svog neznanja...

Veliki pozdrav, nadam se da ces pozitivno primiti kritiku ;).

klap, klap, klap,klap,klap,klap,klap. Ja bredlažem "BRATA SHESTIa" da na sajtu bude zadužen za edukaciju mladih naraštaja, odnosno da bude admin za  maloletnike, jer mu mnogo dobro ide ;D ;D ;D ;D ;D ;D I za zasluge u obrazovanju ( a bogami je i mene poštedeo muke da objašnjavam, a i nikada ne bih pregledavao onako detaljno tudje postove) da mu se dodeli jedan par pristojnih SM guma da može da vozi kao čovek ;D ;D ;D ;D

klap, klap, klap,klap,klap,klap,klap. Ja bredlažem "BRATA SHESTIa" da na sajtu bude zadužen za edukaciju mladih naraštaja, odnosno da bude admin za  maloletnike, jer mu mnogo dobro ide ;D ;D ;D ;D ;D ;D I za zasluge u obrazovanju ( a bogami je i mene poštedeo muke da objašnjavam, a i nikada ne bih pregledavao onako detaljno tudje postove) da mu se dodeli jedan par pristojnih SM guma da može da vozi kao čovek ;D ;D ;D ;D

Hahha... :D :D :D...evo smejem se i pisem...nekako me tvoji postovi uvek razvesele :D...gledam sta je ovo..klap, klap (nesto sam izgubljen trenutno pa sporo kapiram :D)...

Ne treba nista, evo, ako jednog izvedem na pravi put, ja sam zadovoljan..."ako me se sete na Dan Drzavnosti, sete" (ko zna odakle je ovaj citat, razumece)... :D :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja