Milosmtt 598 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bravar niti znam šta se desilo i kako, samo znam da sam ja dao pare za ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 11, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da im nemozes vratiti nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da sam neki obijač: ABUS je star jedva mesec dana. Ispao mi jednom sa 20 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da im nemozes vratiti nazad Idem sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si to uzeo, slike su jako lose i mrljave pa ne nazirem jel to original ABUS ili neka kopija.Gde si ga kupio? I sutra sa srecom, nemoj da te zamajavaju nekim pricicama za malu decu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako nista ne uradis posalji meni videcu ja sta mogu da uradim da ti to osposobim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Gde si to uzeo, slike su jako lose i mrljave pa ne nazirem jel to original ABUS ili neka kopija.Gde si ga kupio? I sutra sa srecom, nemoj da te zamajavaju nekim pricicama za malu decu Nemam baterije za fotoaparat, sorry... Slikano je telefonom Nokia 6233. Biće sutra bolje slike. Disc lock je original. A da li vas interesuje gde se ovo čudo raspalo? U garaži dok sam ga skidao sa točka! Gurnem ja lepo ključ a ono prc ode ceo cilindar ili kako se zove. Ovakav disc lock mi definitivno ne treba, jer ako je pukao dok sam ga otključavao, šta će tek biti kad ga neko čukne čekićem? btw... još jedna zanimljivost... Osovina polugice koja ide kroz rupicu na disku je napukla... Kao i nosač te polugice. Xexe, dođe cigo naoružan macolom i odveze mi motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ce mu macola, samo kaze Sezame otvori se i ona je vec nepovratno rasklopljen u 1000 komada Koliko para si dao za to govance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Decembar 12, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovo http://www.masterlockcycle.com/product_disc2.shtml i platio sam ga oko 1200 dinara. Koristim ga kada parkiram motor negde u gradu a uvece ga kombinujem sa lancem i katancem. Ispustio sam ga bezbroj puta i jos se drzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja dobio ovaj uz motor ali ga slabo koristim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 12, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ ovo je Xena.. koshta oko 5-6000 din... ja sam prestao da je koristim jer je pishtala stalno... udje kap vode u nju i treba joj sat dva da se iskulira... izvadicu baterije iz nje i koristiti je kao obichan disc lock... makar ne deluje kao da ce se raspasti od jednog chuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 12, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prestao da je koristim jer je pishtala stalno... Pišti, da ne bi krenuo sa njom. Meni se je desilo, crkle baterije i napravio sam lom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 13, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma ova moja pishti i kad je skinesh sa motora.. npr: sve odzvanja i nikako da prestane.. smorim se i izadjem do motora da je skinem i ponovo stavim.. skinem je i ona pishti dok je skinuta... odnesem je u kucu (pishti sve vreme) i osushim fenom.. onda prestane... chim je malo jacha kisha to se deshava... a shto se postavke tiche, tik uz viljushku ili bilo koji nepokretni deo motora pa ne mozhesh da krenesh sa njom ni malo... uglavnom ideja xene kao alarma mi je presela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prestao da je koristim jer je pishtala stalno... Pišti, da ne bi krenuo sa njom. Meni se je desilo, crkle baterije i napravio sam lom... Shejtan prodaje povoljno izuzetno ocuvanu XENU...zbog slicnih problema.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...