amps 0 Napisano Avgust 21, 2006 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc oko popravke uljne pumpe na hondi 750R enduro. Tehnicka dokumentacija, crtez, shema, ili slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 22, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Koji model i godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amps 0 Napisano Avgust 24, 2006 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji model i godiste? xlv honda 750r 1985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uh, to je preteèa Afrike, sorry nemam iskustva ama baš uopšte sa tim motorom. Porbaj da nadješ link, ima postavljena tema kao lepljiva... Znam samo za taj model da ima problem sa ventilima tj, sa hidropodizaèima, jer je sve veoma siæušno i jako podložno kvarovima... sa sreæom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amps 0 Napisano Avgust 24, 2006 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh' date=' to je preteèa Afrike, sorry nemam iskustva ama baš uopšte sa tim motorom. Porbaj da nadješ link, ima postavljena tema kao lepljiva... Znam samo za taj model da ima problem sa ventilima tj, sa hidropodizaèima, jer je sve veoma siæušno i jako podložno kvarovima... sa sreæom...[/quote'] u svakom slucaju hvala na interesovanju. a to da ima problema sa hidro podizacima je tacno ali je manje bitan problem.veci problem je naci bilo kakvu masinsku semu jer bez nje nesmem da krenem u demontazu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc oko popravke uljne pumpe na hondi 750R enduro.Tehnicka dokumentacija' date=' crtez, shema, ili slicno.[/quote'] Imao friend taj motor donedavno + još cijelu rezervnu mašinu. Možda ovu rezervnu još ima. To je onaj model sa kardanom. Nazovi ga i pitaj 00385-91-5152245, Goran. Ili mu pošalji PP na motori.hr forumu, nick Alera Dugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi ga i pitaj 00385-91-5152245' date=' Goran. Ili mu pošalji PP na motori.hr forumu, nick Alera Dugi.[/quote'] Jel to onaj carinik? Isprepadao me je pre 5,6 meseci na Batrovcima. Ja prelazim granicu, treba da udjem u HR on me (onako u uniformi) zove da stanem sa strane. Ja reko' sta ce sad da mi rade, a on video sta vozim pa me pita jel idem u Zagreb kod Chale?!?! Kad nisam pao u nesvest od shoka! Poceo sam da se okrecem da vidim da nije skrivena kamera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj carinik? Da Isprepadao me je pre 5' date='6 meseci na Batrovcima. Ja prelazim granicu, treba da udjem u HR on me (onako u uniformi) zove da stanem sa strane. Ja reko' sta ce sad da mi rade, a on video sta vozim pa me pita jel idem u Zagreb kod Chale?!?! Kad nisam pao u nesvest od shoka! Poceo sam da se okrecem da vidim da nije skrivena kamera![/quote'] He, he... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...