Jump to content

Moto Zajednica

Honda Transalp 600 POMOĆ

Recommended Posts

• U prolazu, 43 postova

Pozdrav bajkeri imam problem sa Hondom Transalp XL 600v 94 godiste, skoro sam je pazario sve je bilo super posle nekih 500-600km pocelo je sve vise da se cuje kao kod moje leve noge cuju se oštri i tupi udarci lancanika...kad pritisnem kvacilo vise se ne cuje cim pustim kvacilo a motoru ne dodajem gas kao da se cuje prednji lancanik kako klapara i ja narucim drugi lancanik misleci da je to ali nije stigao je nov ssd se plasim da nijr korpa kvacila? Ne znam sad kakvi su simptomi i sta se desava ali me jsko nervira motor u voznji nema nikakvih problema nista sr ne cuje ali cim se popusti gas krece da klapara kao da se lancanik razmrdao ne znsm stvarno ako neko ima neko resenje sta moze da bude neka prica...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4910 postova
Pozdrav bajkeri imam problem sa Hondom Transalp XL 600v 94 godiste, skoro sam je pazario sve je bilo super posle nekih 500-600km pocelo je sve vise da se cuje kao kod moje leve noge cuju se oštri i tupi udarci lancanika...kad pritisnem kvacilo vise se ne cuje cim pustim kvacilo a motoru ne dodajem gas kao da se cuje prednji lancanik kako klapara i ja narucim drugi lancanik misleci da je to ali nije stigao je nov ssd se plasim da nijr korpa kvacila? Ne znam sad kakvi su simptomi i sta se desava ali me jsko nervira motor u voznji nema nikakvih problema nista sr ne cuje ali cim se popusti gas krece da klapara kao da se lancanik razmrdao ne znsm stvarno ako neko ima neko resenje sta moze da bude neka prica...
Лежај корпе квачила. Није страшно АЛИ, ако је ситуација дошла дотле да те толико нервира онда је можда "дошао нож до коске".

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja