SQTR 635 Napisano Jun 30, 2022 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem vrhunski MTB, za forum cena 1550 eur sa punjačem. Bicikl je 2021, samo 1200km, nov i mnogo mocan. Došao je sa 1000km ali nisam mogao da odolim a da mu ne upucam jos 200km u par vožnji. Motor je Yamaha. Pišite ako imate neke želje, stiže mi jos par komada. Pogledajtehttps://www.kupujemprodajem.com/bicikli/elektricni/giant-2021-ram-xl-29/oglas/138873142 Promenio Jun 30, 2022 član SQTR 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1730 Napisano Jul 3, 2022 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde bre sve XL-ovi?!!! Još točak 29-ka... Ali pošto su kod Gianta od prilike za broj manji ramovi,nekom ovo može da posluži. Ide ovo lepo uz bankinu Da imam u brdu neki bubgaloučič,da mi ne manjka filatelije i da mi još,šta sve ne.... uzo bi ga...ove mi cigare! Promenio Jul 3, 2022 član Cvijanović Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Jul 4, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan XL sa 29 se stvarno tesko nabavlja. Vidis da svi ovde nose XL+. Ako si manji KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3775 Napisano Jul 4, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, SQTR je napisao: XL sa 29 se stvarno tesko nabavlja. Vidis da svi ovde nose XL+. Ako si manji KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Uhhh taj bi odgovarao meni. Samo mi nekako u glavi da skoro za te pare moze da se kupi skuter i da se ima i prtljag. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj manji interesantan. Može li to da se proba?Nisam video da si i njega oglasio. Javim se.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Jul 4, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, 063325526, na Ceraku je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Jul 9, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Za forum 1500 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Jul 24, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/bicikli/elektricni/2022-giant-fathom-e/oglas/139388218 1450 fixna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...