jozamladen 21 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam o kupovini nekog jeftinog motora. Kupio bih IŽ Planetu, 4 ili 5 (radije 4), u dobrom stanju, od vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1639 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas IZ, ali je jeftin i vrlo slican. ;D Evo linka do mog oglasa pa se javi ako si zainteresovan. Pozdrav! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27402.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan E, hvala, ali me interesuje samo Iž. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Mora da si vlasnik neke benz. pumpe cim si toliko zapeo? To trosi benzin ko Rus votku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da trosi, ali mislim da potrosnja moze da mu se reguluise na 5 eventualno 6 litara, pa posto ne planiram mnogo da se vozim, to bi bilo podnosljivo. Vozio sam ranije (pre 2000.) Falkonca i NSU Konsula. Sad hocu ponovo da kupim motor, ali prvo nemam neke pare, a ide i ova kriza. Tako da bi Iž bio dobar izbor za godinu-dve, dok ne skupim para i dok krediti opet budu povoljni. Malo jaca masina,a moze da se kupi za dž. Nego, je l ima neko da ga prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 9, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imo je jedan moj prijatelj, i prodavao, ne znam dal je prodao. Pozovi pa vidi : Bane 064-124-0243 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ranije (pre 2000.) Falkonca i NSU Konsula. NSU Konsul. A jel 350 i dal je na prodaju ili si ga vec prodao... ??? Vozio sam ga i voleo bih takav stroj da kupim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji za Iza, zvacu pa cu proveriti. Sto se Konzula tice, bio je 350, ali sam morao da ga prodam jos pre osam godina. >:(Jos me srce boli za njijm. Morao sam da ga ga prodam, posto su mi pukli ventili, pa unistili klip i cilindar, a onda je bilo problema sa popravkom, parama. I tako...smrc :-\ Inace, kupio ga je neki lik iz Vrca, a on se proletos pojavio na moto-berzi, i kostao je oko 17oo evra.Tip ga je popravio, sredio i nabudzio sa opremom, ali meni se uopste nije svideo, jer je lik ocigledno u svadji sa estetikom. Ali, bio sam srecan kada sam video da je moj Konzul opet u zivotu. I ja bih ga ponovo vozio, ali jbga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...