Kopljas 171 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Elem, konacno je osvanuo lep dan u Podgorici, a ja sam ga smatrao lepim iz dva razloga. Prvi je jer sam imao slobodan dan, a drugi je da je kisa konacno prestala da pada posle 10 dana!! Naravno ,bez obzira na temperaturu, koja je prema SPace Director-u, tog jutra bila 5 stepeni, odlucih da se malo provozam. Obecao sam sebi da ove sezone necu "konzervirati" motor, vec da cu koristiti svaku priliku da se vozim. Naravno, kad vec idem na Cetinje, odlucih da obidjem Lakija (Laki086), koji je totalno zabradio, i kao i svaki pravi Crnogorac, od kad je prosla letnja sezona, nista ne radi i Sasu (Sasa 086) koji je novopeceni tata, a znamo da sa tim dolaze i neprospavane noci i kupovina pelena Elem, oprema je bila tu, motor spreman, a put kratak ;D Nasi drugari sa Cetinja su me docekali, kao i uvek, drugarski A stigao sam i usput da napravim nekoliko slicica, od kojih je jedna sa mesta koje se zove "Cetinjski pogled u svet" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 171 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 171 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 171 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan E,chush , 5 stepeni i nije hladno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan odlicna tura na nisko stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Hladno na 5 stepeni?Pa eskimi se znoje na tu temperaturu ;D.Bravo ,odlicne fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Nije njemu problem vozit na 5 stepeni, problem je naćerat S.Directora da mu se pridruži kad je ta temperatura. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Lijep je to bio dan. A sto ne dodjes danas toplije je minus tri je :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio kod vas u CG kao na Floridi!!! -3??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put, ne kreci ako nema snega ;D Nego lep pogled na svet. Moram da vas obidjem sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...