Mali Ika 193 Napisano Jun 23, 2022 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zanima me da li neko prodaje, ili zna nekoga ko prodaje ili gde se prodaju slideri za Ninju. Da li pasu za zx6r na 250r (sumnjam ali njih ima svuda)? Gledao sam u Motolandu i Maxmomentu ali trenutno nemaju na stanju. Nasao sam neke na AliExpressu ali ne znam kakvog su kvaliteta. Da li je neko imao iskustva sa nekim sliderima/rol barovima sa AliExpressa, ili nekom drugom opremom sa njihovog sajta generalno. Unapred hvala svima na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 23, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo ti je 120 evra za tvoj motor,puig Promenio Jun 23, 2022 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 193 Napisano Jun 23, 2022 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, sasa ns 1 je napisao: ovo ti je 120 evra za tvoj motor,puig Gde imaju da se nabave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 23, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mgu ja da ih dobavim po toj ceni u roku od desetak dana Promenio Jun 23, 2022 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 23, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Mali Ika je napisao: Gde imaju da se nabave? pre 19 minuta, Mali Ika je napisao: Gde imaju da se nabave? mgu ja da ih dobavim po toj ceni u roku od desetak dana Promenio Jun 23, 2022 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 193 Napisano Jun 24, 2022 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, sasa ns 1 je napisao: mgu ja da ih dobavim po toj ceni u roku od desetak dana Važi, čujemo se ako se odlučim za ove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...