Zeljkamp 3363 Napisano Decembar 8, 2008 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo pohvalim i pitam sta mislite o opremi koju sam kupio? Sve je kupljeno preko ebay-a. Nesto u Nemackoj a nesto u Italiji. Hvala mom kumu Miki (Nemacka) i drugarici Jeleni (Italija) koji su sve ovo kupili za mene. Evo da vidite o cemu se radi, slike su skinute sa neta jer oprema tek treba da se posalje u Srbiju. Ovo vec ima u temi u kojoj sam vam predstavio moj novi motor, ali sam odlucio da otvorim novu temu jer je oprema u pitanju i mesto joj je ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja generalno gotivim Dainese, pa smatram da je i tvoja oprema odlicna Iskusniji neka prokomentarisu strucnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Decembar 8, 2008 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo opreme i za motor koja stize u paketu sa ovom iznad. Kofer Givi V46 black, nosac kofera je bez dodatka za bocne kofere tj Givi 351FZ + M5 ploca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 8, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si se opremio! Za koliko si shta nabavio, napishi..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Super si pazario,pošto je šta koštalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 432 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Super si pazario,pošto je šta koštalo? Mene interesuju kozne rukavice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo pohvalim i pitam sta mislite o opremi koju sam kupio? Sve je kupljeno preko ebay-a. Nesto u Nemackoj a nesto u Italiji. Hvala mom kumu Miki (Nemacka) i drugarici Jeleni (Italija) koji su sve ovo kupili za mene. Evo da vidite o cemu se radi, slike su skinute sa neta jer oprema tek treba da se posalje u Srbiju. Ovo vec ima u temi u kojoj sam vam predstavio moj novi motor, ali sam odlucio da otvorim novu temu jer je oprema u pitanju i mesto joj je ovde. u veselju da ih nosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Decembar 8, 2008 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo su i cene. 1.) Jakna Dainese New Panama sa postarinom do Minhena 210 eura 2.) Protektor Dainese G2 za jaknu sa postarinom 50 eura 3.) Pojas Dainese Lion sa postarinom 25 eura 4.) Rukavice Dainese RS-3 sa postarinom 80 eura 5.) Rukavice Dainese Desert X sa postarinom 40 eura 6.) Kofer Givi V46 sa postarinom 150 eura 7.) Nosac kofera Givi 351FZ + M5 ploca sa postarinom 60 eura Na sve ovo treba dodati jos oko 50 eura za placanje vozaca autobusa da mi sve ovo donesu iz Nemacke, odnosno Italije. Mislim da sam prosao mnogo bolje nego da sam stvari kupovao kod nas jer je razlika u ceni vise nego ocigledna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mercedes-Benz-Rale 1 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odlicna trgovina svaka cast sa srecom da je nosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 8, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Kada kupujes Dainese,ne mozes proci lose,vrlo dobra oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 8, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kada kupujes Dainese,ne mozes proci lose,vrlo dobra oprema Reche Dainese man...i ode da kupi Rukka-u! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast prijatelju... mnogo dobra oprema i puno da je navozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, pozdravi drugare Meni je pre neki dan stigla iz Italije preko hrvatske Maxia prazna i carinici su gnjavili devojku koja je pratila paket, preganjali se i na kraju joj nisu naplatili carinu, asve zbog toga sto nije znala da im kaze koliko je kofer placen (190 evra 160kofer+30 evra stop svetla) ....srecom ni oni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Decembar 9, 2008 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, hvala svima na lepim zeljama. Lepo, lepo, pozdravi drugare Meni je pre neki dan stigla iz Italije preko hrvatske Maxia prazna i carinici su gnjavili devojku koja je pratila paket, preganjali se i na kraju joj nisu naplatili carinu, asve zbog toga sto nije znala da im kaze koliko je kofer placen (190 evra 160kofer+30 evra stop svetla) ....srecom ni oni Ja znam za jadac, pa sam rekao kumu da kofer napuni sa mojim ostalim stvarima i da ubaci jos neke njegove stare koje vise ne nosi, da ne bi zezali carinici. Evo i cena nekih delova opreme u Srbiji, po danasnjem kursu eura (1e=85din). 1.) Janka Dainese New Panama D-Dry 350 eura 2.) Rukavice Dainese RS-3 103 eura 3.) Givi V46 je preko 200 eura (nisam siguran koliko je tacno, ali je preko 200e) Samo ove 3 stvari, u Srbiji kostaju koliko cu ja dati za sve one komade opreme, sto sam ih naveo u predhodnom postu (naravno sa transportom do Beograda). Tako da racunam da sam ostalu opremu skoro pa dobio na poklon. P.S. Hteo bih ovim putem da se zahvalim i devojci koja radi u Mass-u, jer je bila jako ljubazna i odgovarala je na sva moja glupa pitanja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Super su ti stvari! A za kofer si apsolutno u pravu. Imam takodje V46. Za njega i plocu su me osisali u Trionu! Mada, posteno govoreci, i nije mi zao s' obzirom da me vrhunski sluzi vec 4 godine! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam za jadac, pa sam rekao kumu da kofer napuni sa mojim ostalim stvarima i da ubaci jos neke njegove stare koje vise ne nosi, da ne bi zezali carinici. Pametno, pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 9, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Kada kupujes Dainese,ne mozes proci lose,vrlo dobra oprema Reche Dainese man...i ode da kupi Rukka-u! ;D pa od dobrog uvijek postoji bolje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Decembar 10, 2008 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kada kupujes Dainese,ne mozes proci lose,vrlo dobra oprema Reche Dainese man...i ode da kupi Rukka-u! ;D pa od dobrog uvijek postoji bolje ;D A od boljeg najbolje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam dainese rukavice i super su meko meka najmeksa koza . kad vam salju nesto iz inostranstva sve kosta do 100eura ,85 80 70 i tako . Preko 100 pisu carinu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Decembar 11, 2008 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja imam dainese rukavice i super su meko meka najmeksa koza . kad vam salju nesto iz inostranstva sve kosta do 100eura ,85 80 70 i tako . Preko 100 pisu carinu . Ti imas isto Dainese RS-3, nadam se da pricamo o istim? Kada sam ih probao u Mass-u, rekao sam te i ni jedne druge, upravo zbog neverovatne mekoce koze od koje su napravljene. Imao sam osecaj kao da mi je neka pena na sakama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Januar 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Opet na ebay-u kupih ove stavrcice. 1. Dainese Stelvio D-Dry pantalone (protektori i skidajuca zimska postava) 119e 2. Dainese Zip Belt za jaknu 31e 3. Dainese G.Imatra zenska kozna jakna (za devojku) 112e 4. Dainese Protektori 30e Evo i slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Januar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, kvalitetno i jeftino koliko vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Januar 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, kvalitetno i jeftino koliko vidim. Hvala. U svakom slucaju je makar za 50% jeftinije neko kod nas. Cene su sa sve postarinom do Nemacke ili italije, u zavisnosti gde sam ih kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ove rukavice extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Januar 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ove rukavice extra Hvala. Da dodam u kolekciju jos ovo: 1.) Givi T436 tank bag (17-30 litara) 34 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...