Pirotehnicar 2035 Napisano Jul 18, 2022 (promenjeno) Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa sta preporucujete za Transalpinu-Targu Jiu prema Sebesu? Targu Jiu- Novaci-Sebes ili Targu Jiu- Petrosani-Sebes Takodje preporuke: Sta voziti Jug- Sjever a sta sjever Jug (TA i TF)? Promenio Jul 18, 2022 član Pirotehnicar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Jul 18, 2022 (promenjeno) Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Targu Žiu - Novači - Sebeš, po mogućstvu obrnutim redosledom tj. Sever - Jug. Ako ideš preko Petrošani prema Sebešu (ili obrnuto) zaobići ćeš TA: Transfagarašan većina (gde i sebe svrstavam) voli da vozi iz pravca Jug - Sever. Izvinjavam se @davidloki što sam ti spamovao putopis, mislio sam da je tema Rumunija. Molim, ujedno, admine da prethodno pitanje i moj odgovor prebace u Informacije o Rumuniji, pls. Promenio Jul 18, 2022 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Jul 18, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Jedne godine jedan smer, druge drugi i tako sve u krug. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Jul 19, 2022 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, DraganNS je napisao: Targu Žiu - Novači - Sebeš, po mogućstvu obrnutim redosledom tj. Sever - Jug. Ako ideš preko Petrošani prema Sebešu (ili obrnuto) zaobići ćeš TA: Transfagarašan većina (gde i sebe svrstavam) voli da vozi iz pravca Jug - Sever. Izvinjavam se @davidloki što sam ti spamovao putopis, mislio sam da je tema Rumunija. Molim, ujedno, admine da prethodno pitanje i moj odgovor prebace u Informacije o Rumuniji, pls. Hvala mnogo, pogotovo za ovo u vezi zaobilasta Petrosani (zamisli da to sve izvezem i neko mi onda kaze-magarce pa nisi vozio TA) kakav bi to blam bio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Jul 19, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan TA ti je put 67c a TF ti je 7c, to ti je neki reper, a kuda ces doci i s koje strane voziti to je proizvoljno. Mogu samo reći da smo juče izvezli deonicu Petrošani- Targu Djiju i to je FENOMENALNO, i za svaku prepirukuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zex74 32 Napisano Jul 22, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Idemo sutra u Deta Rumunija na moto skup. Pre par meseci sam kupio motor koji nisam preveo na svoje ime. Imam nase ovlascenje koje je isteklo pre par dana... Juce nam dunulo da idemo sutra i nemam nikakve opcije da nesto resim osim da rizikujem da ce me vratiti. Da li sigurno necu moci da prodjem ili je dovoljno da je motor registrovan pa na neku cast da se provucem... Da li neko ima iskustva sa prelaskom a da nema ovlascenje neke vrste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Jul 23, 2022 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis !Vratio me je desetak godina unazad, kada sam ih pisao Nadam se uskoro ću ponovoHvala na ovako lijepom putopisu !Sent from my SM-A135F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...