Stefan91Vasic 0 Napisano Jun 19, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,razmisljao sam da kupim Kawasaki j300,pa imam neka pitanja u vezi tog motora kakav je,a vidim da jedan clan ove grupe vozi taj motor,Sasa Markinkovic ako ne gresim,pa ako moze da mi se javi,da popricamo u vezi tog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 63 Napisano Jun 19, 2022 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 Prijavi odgovor kao problematičan Burazer je imao novog,extra skuter,40000km bez kvarova samo servisi I da znas motor je od Kymco ili ti koliko se secam cak Isto izgleda kao Kymco,sve u svemu dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Jun 20, 2022 (promenjeno) MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Stefane Izgleda da je u našim krajevima Kawasaki J300 prilično "retka zverka" ali pošto je to u suštini Kymco Downtown sa oznakom poznatijeg brenda, nema razloga za bilo kakvu brigu. Pošto sam u svojoj skuteraškoj karijeri već imao dva Kymko-a - Grand Dink 250 (2004-2006) i Exciting 250 (2006-2015) nisam se mnogo kolebao u izboru. Iskoristio sam priliku i među prvima u Srbiji postao ponosni vlasnik Kawasaki skutera (septembar 2015). Od tada ga redovno koristim u svim prilikama (po gradu, okolini BG-a a ponekad i malo dalje ) pa će uskoro na satu da se pojavi jedna šestica sa četiri nule. Više o tehničkim detaljima i servisima ćeš pronaći u ovoj temi a o svemu ostalom možemo negde uz kafu .... Promenio Jun 20, 2022 član sasha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Jun 20, 2022 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto procitas za Kymco Downtown 300 ti vazi za J300 1:1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...