Cupavi1 0 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zna li neko gde mogu da nabavim polugu za zadnju kočnicu na dobošu? Slika u prilogu. Na slici se vidi gde je otkinuti parče poluge. Hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Jun 18, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da sam na tvom mestu porucio u Yamahi , das neki avans ili sve odmah i dobijes za 3 nedelje do mesec dana . Tako sam ja porucivao nesto od delova a mozda imaju i na stanju Opet je ovo kocnica i nije za zezanje da uzimas neku koja je svoje vec odradila , eventualno neku za prvu ruku polovnu cisto da ne prolazi sezona Promenio Jun 18, 2022 član kockica55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cupavi1 0 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Imaš li neku određenu prodavnicu na umu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Jun 18, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzimao u Plattner Motors , na Dusanovcu . Nadji taj deo recimo na Mega Zip sajtu cisto da vidis sifru i cene u inostranstvu pa ih pozovi i pitaj . Ili napisi sifru ovde pa mogu i ja u ponedeljak da svrnem tamo jer su mi na 5 min , taman da prekrsim dijetu sa burekom kod Trpkovica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cupavi1 0 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikica tog polomljeno ekscentra ili kako se već zove, sa jedne strane je ekscentra a sa druge nutovi na koje se kači poluga za sajlu nožne kočnice. Na skici je to broj 16 pa ako možeš da ih pitaš pošto je i koliko se čeka kad se poruči. Naravno ja bih posle otišao da poručim. Unapred puno hvala. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Jun 18, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan No worries , svracam u ponedeljak pa pisem , koje je godiste i da li je to br 15 ili 16 sa slike , malo sam cora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cupavi1 0 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2000to godište Broj šesnajest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Jun 20, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Delova za DragStar nemaju na lageru , ceka se od 30-35 dana ( jbg nisam pitao radnih ili ..) Za cenu dela im treba broj sasije . Dali su mi vizitku coveka koji radi delove pa mozes da ga kontaktiras i poslajes sliku i br sasije da ti kaze koliko tacno kosta . Ja sam im pokazao one slike ali realno nista im ne znaci bez sasije Nadam se da ces zavrsiti sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cupavi1 0 Napisano Jun 20, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, otićiću do njih. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...