KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan ne znam dali ima negde ova tabela al mozda nekom treba evo bolje tabele onu nisam lepo postavio inace za mz 250 ts je po prospektu Isolator M 14-260 tabela.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan popravio sam tabelu izvinjavam se al nisam uspeo da je ubacim odmah kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Korisna stvar, ja biram Bosnu F 100 za 250/251 mašinu. Jeftine su, nikada ih ne čistiš, samo bacaš na ekološki predviđena mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristim stotku Bosnu evo 5500 km ove sezone bez i jednog problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan samo bacaš na ekološki predviđena mesta... Za ovo imas veliki plus (pils) od mene. Salu na stranu, u odnosu na neke mnogo skuplje svecice, bosna je stvarno dobra, ako ne crkne prvih 5 minuta trajace godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan samo bacaš na ekološki predviđena mesta... Za ovo imas veliki plus (pils) od mene. Salu na stranu, u odnosu na neke mnogo skuplje svecice, bosna je stvarno dobra, ako ne crkne prvih 5 minuta trajace godinama. bavis se ekologijom a vozis cvaju :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Decembar 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nema u katalogu Brisk svecica, 15y je strava za MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan samo bacaš na ekološki predviđena mesta... Za ovo imas veliki plus (pils) od mene. Salu na stranu, u odnosu na neke mnogo skuplje svecice, bosna je stvarno dobra, ako ne crkne prvih 5 minuta trajace godinama. bavis se ekologijom a vozis cvaju :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan evo malo prosirene tabele New Microsoft Word Document.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan U svojoj kratkoj, ali bogatoj kilometrima, karijeri sam imao 2 odlične svjećice. Češku Brisk N15YC koja je krepala mojom krivnjom i Denso Iridium IWF24. Ova Denso je koštala 25€ i vrijedila je svake pare, jer trajala je i još uvijek traje, a s njom je MZ tako mirno radio u leru da ga je bilo lijepo slušati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 24, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ljudi imam neku svecicu, ali koju nemam pojma?? Magarence radi extra, no problemo! Ali stvarno nikad mi nije palo na pamet da gledam koja je svecica u cilindru, a za 5 god ovo mi je mislim 3 svecica, jel to dobro ili lose?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...