Robi ZR 0 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bajkerskoj zajednici! Mislim da imam problem sa lezajem paljenja(iglicasti lezaj),jer mi se desava da kad startujem motor,cuje se neko krljanje kao da nece da uzubi. Nekad upali iz prve a cesto ne,narocito kad palim a on je u prvoj,to jest pod opterecenjem.Zanima me dali je neko imao slican problem i gde mogu da nadjem deo,i dali taj lezaj ima neku oznaku po kojoj da ga trazim.Nisam jos uvek rasturio agregat i krenuo da radim. Unapred hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam naisao na lezaj paljenja u kle da je ispravan posle 30 oookm to svima rikne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno mislis na ono kavcilo iza magneta.Mislim da imam ja jedno polovno koje nisam ugradio, provericu pa ti javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi ZR 0 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Neznam dali je to.posto nisam nista radio.Nema veze,posalji kontakt pa se cujemo.Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...