crni16 1 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Kolege bajkeri, ova dva modela meni jako interesantna, znanje o njima jednako nuli. Sve sto znate o kvalitetu, ponasanju u voznji i bilo kakva informacija je vise nego dobro dosla. Sta vi mislite koji je kvalitetniji, bolji, isplativi i sve ostalo. Hvala na odgovorima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 5, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice,nemam nikakve dvojbe. Iako nisam ljubitelj Talijana,ova Aprilija je daleko bolji i kvalitetniji motor. Isto tako sto se tice voznih karakteristika,i to je na strani Aprilie. A koliko se sjecam nesto se pisalo da SV ima neku manu,ali se ne sjecam tocno o cemu je rijec. Jos nesto,moj prijatelj je imao tu Apriliu i presao je sa njom skoro 100 000 km bez nekih kvarova. Definitivno Aprilia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...