Jovan Ristic 5473 Napisano Jun 14, 2022 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Prethodne dve sezone sam koristio (i dalje ih koristim, dok mi nove ne stignu) Dainese Carbon 3 rukavice. Posle dosta vožnje i dva pada, red bi bilo da kažem koju reč o njima. Dainese Carbon 3 rukavice - Da li vrede? - BJBikers.com BJBIKERS.COM Bitno je koristiti dobre rukavice koje će zaštiti dlanove i zglobove, dobre rukavice su Dainese Carbon 3 o kojim ću danas pisati nešto više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 14, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan tekst, zaista iznenađujuće malo oštećenje na taktički postavljenim protektorima uzimajući u obzir da su preživele čak 2 pada, a od toga jedan sa 150km/h. Druid 3 koje imam (long verziju) su, čini mi se, malo napredniji model, što znači da apsolutno ne moram da razmišljam o njihovom nivou zaštite. Hvala na sjajnom tekstu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Jun 14, 2022 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Baš, baš sam klizao pri tom prvom padu. Ovaj drug i nije bio tako strašan, ali sam ostao iznenađen kako se prilkom oba pada pogodilo baš da svi protektori oštete i ništa više. Upravo sam poručio Carbon 3 long, ako nema onda idem na Druid 3, ali mislim da ću do kraja ostati veran Daineseu. Kombinezon i čizme odradili fantastičan posao pri poslednjem padu, samo se izgrebali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tini Suzuki 2 Napisano Jun 14, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Super recenzija, u potpunosti se slažem, imam i kratke i duge, samo bih želeo da napomenem da sam imao i Druid 3 model koji je prvi malo skuplji i da je dosta bolji materijal. Probao sam sve te sportske modele i nisam mogao da verujem da je svaki skuplji model dosta bolji od jeftinijeg, mislio sam da je manja razlika u kvalitetu ali što se kvaliteta kože i udobnosti tiče za Dainese rukavice, što skuplje to bolje. Isplati se dodati novac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Jun 15, 2022 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Tini Suzuki je napisao: Super recenzija, u potpunosti se slažem, imam i kratke i duge, samo bih želeo da napomenem da sam imao i Druid 3 model koji je prvi malo skuplji i da je dosta bolji materijal. Probao sam sve te sportske modele i nisam mogao da verujem da je svaki skuplji model dosta bolji od jeftinijeg, mislio sam da je manja razlika u kvalitetu ali što se kvaliteta kože i udobnosti tiče za Dainese rukavice, što skuplje to bolje. Isplati se dodati novac. Nisam još imao prilike da nosim Druid 3, čekam odgovor da li imaju na stanju Carbon 3 duge, ako nemaju, onda ću uzeti Druid. Hvala na info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 15, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Jovan Ristic je napisao: Nisam još imao prilike da nosim Druid 3, čekam odgovor da li imaju na stanju Carbon 3 duge, ako nemaju, onda ću uzeti Druid. Hvala na info! Ako dolaziš do BG-a javi da odemo na kafu, poneću rukavice pa čisto da ih bar vidiš pre kupovine, znam da je to za recenziju izuzetno malo vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Jun 15, 2022 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, blackmore je napisao: Ako dolaziš do BG-a javi da odemo na kafu, poneću rukavice pa čisto da ih bar vidiš pre kupovine, znam da je to za recenziju izuzetno malo vremena Sledeći četvrtak sam u BGu. Doduše i sad u petak dolazim, ali neću imati vremena, na knap sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 15, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Jovan Ristic je napisao: Sledeći četvrtak sam u BGu. Doduše i sad u petak dolazim, ali neću imati vremena, na knap sam. Tu sam i sada u petak, a i sledeći četvrtak. Broj imaš, tako da sve rešavamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...