cedevito 2 Napisano Jun 13, 2022 U prolazu, 24 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: KTM 525SX 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa kvacilom ili menjacem, kada probam da podignem motor na jedan. Unutar motora pocinje krckanje koje se desava u svim brzinama. Šta moze da bude problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1077 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 562 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se isto čuje i kad dižeš na prednji i na zadnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cedevito 2 Napisano Jun 13, 2022 U prolazu, 24 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: KTM 525SX 2005 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, kole24 je napisao: Jel se isto čuje i kad dižeš na prednji i na zadnji? To sam napisao samo zbog primera, a i pokusam po neki put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Jun 14, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa kvacilom ili menjacem, kada probam da podignem motor na jedan. Unutar motora pocinje krckanje koje se desava u svim brzinama. Šta moze da bude problem?Alergija na točkiranje!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cedevito 2 Napisano Jun 14, 2022 U prolazu, 24 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: KTM 525SX 2005 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, vidakn je napisao: Alergija na točkiranje! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Ne dešava se samo kod dizanja na jedan, dešava se kod svakog bržeg puštanja kvačila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Jun 14, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dešava se samo kod dizanja na jedan, dešava se kod svakog bržeg puštanja kvačila.Kapiram, nego me povuklo da se malo našalim .Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 14, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Skini dekl kvačila i povadi lamele...prekontroliši korpu i sve iz te zone. Ako je sve ok....motor na pola i kontrola menjača... Nema tu dva zeca, tri zeca....ne leči to ni drugo ulje ni štelovanje, ni bajalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cedevito 2 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 24 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: KTM 525SX 2005 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.6.2022. at 11:48, pronto je napisao: Skini dekl kvačila i povadi lamele...prekontroliši korpu i sve iz te zone. Ako je sve ok....motor na pola i kontrola menjača... Nema tu dva zeca, tri zeca....ne leči to ni drugo ulje ni štelovanje, ni bajalice. Provalio sam da ne krcne samo kada naglo pustim kvacilo, vec i kod naglog gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...