marettoo 230 Napisano Jun 11, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ulje za Scottoiler, crveno ako mogu da biram ako ne i plavo dolazi u obzir.... Promenio Jun 11, 2022 član marettoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Jun 12, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ulje za Scottoiler, crveno ako mogu da biram ako ne i plavo dolazi u obzir....Nema nigde, ja kupio u Budimpešti... Ako imaš nekog da ti donese iz Mađarske poslaću ti linkSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jun 12, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan dd-moto Ruma, možda imaju na lageru, s' vremena na vreme kad odem, vidim po flašicu dve na rafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Jun 12, 2022 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, nafetS said: dd-moto Ruma, možda imaju na lageru, s' vremena na vreme kad odem, vidim po flašicu dve na rafu Nemaju nažalost, čak su i oglas sa kp skinuli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 13, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj dzaba da trazis kod nas,samo preko. Uvoza nije bilo od prosle godine. Ja sam jurio ,trazio...doneo mi je kolega sa ovog foruma iz Italije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Avgust 30, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje se pojavilo u MotoLandu, medjutim, da li ste ikada sipali ulje za lanac motorne testere? Legenda kaze da je isto a ja sam oko pola litre vec proterao kroz scottoiler. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Avgust 30, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju neko novo zeleno Scottoiler ulje, za celu sezonu.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...